Flirta dolt för att flörta effektivt!

Det är ingen mening med att överösa din nya vän med flirtiga kommentarer som alla hans eller hennes Facebook friends kan läsa. Om du vill vinna poäng är det bäst att förbli diskret.

Vissa personer stöter öppet på varandra offentligt och blir lätt till åtlöje inför alla andra som ser på. Kärleksord ska sägas privat (exempelvis via chat). Du kommer att få mängder av möjligheter att tagga honom eller henne på din status med romantiska smileys och skicka kommentarer med hjärtan när ni väl blir ett par!

På de sociala nätverken är det bäst att vara diskret och istället jobba på din förmåga att göra ett gott intryck. Glöm inte bort att de sociala nätverken är kommunikationsverktyg men att det är viktigt att snabbt starta förhållandet utanför den virtuella världen, det vill säga i det verkliga livet! Du kan också göra vackra spel genom att registrera på en dejtingsajt!