Skip navigation

Träffa nya människor på facebook

Senaste uppdatering september 21, 2017

Sociala nätverk har blivit våra främsta kommunikationsnät för att gratis komma i kontakt med främlingar. Det finns därför många singlar som letar efter en partner på nätet utan att för den skull veta hur man ska göra för att dra till sig internetanvändarna.

Att komma i kontakt med andra via sociala nätverk erbjuder verkligt stora möjligheter. Här finner du hur du ska göra men framförallt vad du inte bör göra för att effektivt flirta på Facebook.

Håll kontakten: gör dig efterfrågad

Problemet med personer som vill flirta på Facebook är att de är för otåliga. Se till att du är intelligent nog att inte försöka för mycket och själv orsaka slutet på konversationen när du väl har påbörjat en diskussion med en person du vill komma i kontakt med. Vänta sedan på att den andra personen återupplivar ett diskussionsämne vilket visar på intresse. Bli inte den där jobbiga personen som skickar meddelanden hela tiden utan att aldrig få svar och som man till slut blockerar för att den blir för besvärande. Den bästa metoden är att endast kommunicera sporadiskt.

Efter några diskussioner och några svar från föremålet för din flamma kan du förslå en träff. Då vet ni bättre var ni har varandra. Kasta inte bort din tid om du får ett kategoriskt nej och fortsätt att söka vidare.

Den här webbplatsen använder cookies för att ge dig en bättre webbläsningsupplevelse. Få mer information om hur vi använder cookies och hur du kan ändra dina inställningar.