Skip navigation

Första dejten: humor för att bryta isen!

Senaste uppdatering september 21, 2017

Har du aldrig märkt hur bra det känns att skratta hejdlöst? Det har vi. Alla gillar ett roligt skämt. Även om det är lätt att glömma bort… Vilket är synd! För de är ett enkelt sätt att bryta isen under en dejt. Här är ämnet för veckans artikel: få din partner att skratta! Varför funkar det så bra? Hur gör du? Vi ger dig alla knep…

Tyvärr är vi inte alla födda till komiker… Att vara humoristisk och få sina vänner att skratta är inte alltid lätt. Finns det ett hemligt knep? Vi skulle alla älska att vara personen som har en inneboende känsla för humor och som gör att andra känner sig bra till mods.

Att vara rolig är en konst i sig! Vad som verkligen räknas är att visa att du har humor. Att använda rätt ton och teknik bryter isen… utan att vara vulgär eller beröra känsliga ämnen (även om lite svart humor brukar funka). För att du inte ska säga något klumpigt och oavsiktligt förolämpa din dejt har vi samlat ett par tips som du kan använda när tillfället kommer!
Till exempel, det är bättre att starta en konversation med ”Har du hört historien om de tre kattungarna i vodkabaren?” än ”Har du någonsin funderat över att jobba på ett kärnkraftverk?”. ”Varför?”, ”För att du är en bomb!” Okej, allt beror på sammanhanget… verkligen…

De flesta dejter inkluderar barer, restauranger eller kaféer – ställen som är perfekta för att göra lustiga iakttagelser. Servitören, måltiden, smoothien etc är bra tillfällena för att bryta isen. Men var inte vulgär (det är meningen att vara lättsam, inte grov).

Det bästa sättet att slappna av under en första dejt, speciellt om du inte är född till komiker, är att skoja om dig själv. Det är charmerande så länge du inte går över gränsen och det är framför allt en positiv egenskap: om du är villig att skratta åt dig själv visar det på att du känner dig bekväm, har självförtroende och inte är en pretentiös person. Att göra narr av dig själv kommer göra att din dejt slappnar av – och det är precis det de vill!

Skratt smittar, det är därför vi tycker att det är ett utmärkt sätt för att skapa en perfekt dejt. Oavsett ditt sinne för humor, håll det lättsamt och enkelt. Tveka inte att få din dejt att le – det finns inte något bättre än att skratta tillsammans för att lära känna varandra.

Skratt är ett bra sätt att få utlopp för stress… Och det är inget skämt!

Den här webbplatsen använder cookies för att ge dig en bättre webbläsningsupplevelse. Få mer information om hur vi använder cookies och hur du kan ändra dina inställningar.