Skip navigation

Hitta kärleken på match.com event

Senaste uppdatering september 21, 2017

Den kända dejtingsidan match.com skiljer sig från sina konkurrenter genom att ordna ett stort antal event för singlar runt om i Sverige. En massa olika event och teman äger ständigt rum.
Vad är ett event med match.com?

Om du är singel och vill träffa andra singlar är match.com:s event det perfekta stället att börja på. Eventen ger singlar som du chansen att möta likasinnade människor på en mötesplats nära dem – över ett par drinkar eller en rolig aktivitet. Eventet äger rum i de stora städerna runt om i landet och är ett bra tillfälle att möta nya människor i en avslappnad miljö och samtidigt ha kul.

Vilka typ av event äger rum?

Det finns två typer av event som match.com organiserar. Det är match.com nights och match.com socials.
Match.com nights äger rum i en bar och erbjuder medlemmarna en avslappnad kväll med drinkar tillsammans med vänner och andra medlemmar.
Match.com socials å andra sidan sammanför medlemmar med samma intressen, så som smakprovningar, middagar, utomhusaktiviteter och mycket mer.

Vem kan gå på ett match.com event?

Match.com:s event är reserverade för medlemmar, men på vissa match.com nights kan medlemmar bjuda in ett par vänner som inte är medlemmar. För att få ut de mesta av match.com social måste du vara medlem.

Så om du är singel och inte har hittat någon online och om ditt dagliga liv inte gör att du möter några potentiella dejter, varför inte ge något av de här eventen en chans? Du kan lätt gå på dem genom att anmäla dig och kolla in vilka event som äger rum nära dig.

Varför inte anmäla dig och bli medlem på match.com för att ta del av några av dessa stora möjligheter. Du kan också kolla in alla de andra bra sakerna som match.com har att erbjuda i vår översikt.

Den här webbplatsen använder cookies för att ge dig en bättre webbläsningsupplevelse. Få mer information om hur vi använder cookies och hur du kan ändra dina inställningar.