Skip navigation

Hur väljer du profilbild till din dejtingsida?

Senaste uppdatering september 21, 2017

Det är inte lätt att välja rätt profilbild till din dejtingsida! Många profilbilder är av dålig kvalitet och tar inte hänsyn till regel nummer ett – att förföra! Därför kommer här några tips för att välja det ideala fotot som kommer att hjälpa dig att hitta kärleken snabbt.

Knepen

Om du har lyckan att känna en bra fotograf (amatörer inkluderat), är det dags att ta hjälp av dem! De kan ta foton i studio eller utomhus och de förstår vilka under ett bra ljus kan göra. Undvik vidvinkelbilder som riskerar att förvränga, en suddig bakgrund som ger djup till bilden är att föredra. Du kan också leka med färgfilter (men inte för mycket!!!) eller köra på en svartvit bild. Överarbeta inte bilden – Facebook eller Instagram-stil bör inte eftersträvas. Besökare vill först och främst lära känna dig.

Du bör beskriva dig själv genom hobbies, intressen och livsstil. Du är unik och intressant: det är därför du har en profilbild. Din bild ger ett första intryck och ska göra att man får lust att träffa dig. Att vara dig själv (och vi är alla vackra) banar vägen till framgång när du väljer profilbild för en dejtingsida.

Visa dig från din bästa sida och visa vem du är!

# 1 – Vem är du? Visa vem du är! Gillar du klättring? Löpning? Katter? Trädgårdsarbete? Visa detta genom din profilbild.
# 2 – Om du har et rikt socialt liv och om vänner är viktigt för dig, välj ett neutralt, spontant foto av dig själv när du har kul med kompisar – men se till att besökaren tydligt ser vem som är du!
# 3 – Se upp för ”meddelanden” som ditt foto kan förmedla… En man som håller i sitt lilla gulliga syskonbarn kan sända ut fel signaler och det kan sluta med att du blir kontaktad av en kvinna vars biologiska klocka tickar snabbt.
#4 – Har du ett husdjur? Använd ditt wildcard! Många känsliga personer dras till bilder som uttrycker välbefinnande och ömhet.
# 5 – Visa din bästa sida! Använd en smickrande, men naturlig bild. Lita på oss, det funkar!

Om du fortfarande är tveksam efter att ha läst detta, ställ dig själv en enkel fråga: hur ser du ut i ditt dagliga liv när du är ute och har kul? Glöm inte att njuta av livet också är väldigt attraktivt. Le och visa din bästa sida på din profil!

Komihåg: en bild säger mer än tusen ord – undervärdera inte attraktionskraften i en bild.

Den här webbplatsen använder cookies för att ge dig en bättre webbläsningsupplevelse. Få mer information om hur vi använder cookies och hur du kan ändra dina inställningar.