Skip navigation

Är du den perfekta partnern?

Senaste uppdatering september 21, 2017

Från första gången människor lär sig om kärlek och romantik fantiserar de om att hitta någon speciell med vilken de skulle kunna dela resten av sitt liv.
Alla har sin egen definition av vad den perfekta partnern borde vara, men det verkar som att millenium-singlar säkert vet vilka drag de önskar hitta i en idealisk långvarig partner, och vilken som skulle föra dem närmare perfektion.

Singlar letar efter vänlighet och en känslomässig kontakt

Ingen kan motstå dejtare som är trevliga och generösa mot sina partners.

För många år sedan var en unik personlighet eller mycket humor bra karaktärsdrag för dejtare som letade efter sin själsfrände. Tiderna har dock ändrats, och med dem inställningarna!

En studie utförd av den ledande dejtingwebbplatsen EliteSingles, där över 490 000 ensamstående män och kvinnor fick frågan om deras ideala matchningsönskelista, visade att vänlighet leder toppen av det mest sökta karaktärsdraget hos en partner.

8 av 10 ensamstående kvinnor bekände att de för närvarande letar efter en snäll man som en långvarig partner, medan 6 av 10 ensamstående män söker en snäll kvinna för att inleda ett seriöst förhållande med.

Emotionell kemi är ett annat måste för milleniumsinglar. Forskningen avslöjade att både ensamstående män och kvinnor, 57,1% respektive 76%, försöker få känslomässig kontakt med sina potentiella partners.

Att dela samma värderingar och kompatibilitet i sängen med en partner är också viktiga!

Både ensamstående män och kvinnor är överens om de två första kvaliteterna de söker efter i en potentiell partner.

För en stor majoritet av kvinnor (72%) skulle den perfekta partnern dock vara någon som har samma moraliska värden som dem; för män, åtminstone hälften av dem, är sexuell kompatibilitet viktigast.

Fysisk attraktion eller en beroendeframkallande känsla för humor kan spela en nyckelroll när du förför din dejt, men när det gäller långvariga relationer spelar andra egenskaper större roll.

Om du är generös, omtänksam och söker en känslomässig kontakt bortom fysisk kemi, så är du prototypen av vad killen/tjejen i grannhuset tycker är den perfekta matchningen! Vad väntar du på för att inleda en ny kärlekshistoria?

 

Den här webbplatsen använder cookies för att ge dig en bättre webbläsningsupplevelse. Få mer information om hur vi använder cookies och hur du kan ändra dina inställningar.