Skip navigation

Att lyckas med sin internetdejt

Senaste uppdatering september 22, 2017

För att dina möten på dejtingsidor online ska bli så effektiva som möjligt, vilket syfte du än har (seriös relation eller flört för en kväll), så förblir vissa element nödvändiga. Utöver ditt personliga engagemang och tiden du kommer att lägga (faktorer som kommer att öka resultaten), finns det vissa förhållningsregler som bör följas och fel som bör undvikas för att du snabbt ska nå dina mål på en dejtingsida. För att att lyckas med ditt mål, ger vi några tips för din dejting och för att redigera en bra annons, välja en bra profilbild eller en bra pseudonym som lockar till sig uppmärksamhet till din profil online.

Vårda din profil online

Vilken sida du än skriver in dig på bör du skapa en profil. Det handlar inte bara om att ange din mailadress eller att välja en pseudonym! Din profil fungerar som ett passerkort, det är din inträdesbiljett till din framtida partners hjärta (eller säng). Det är det centrala elementet i din jakt på kärleken på internet. Det är alltså nödvändigt att göra en bra presentation på dejtingsidorna: ditt foto, din pseudonym och din beskrivning.

Undvik överdos av virtuell kommunikation

De som verkligen vill hitta kärleken online gör ibland felet att engagera sig i elektroniska diskussioner i all evighet. SMS, tweets, Facebook-uppdateringar: det är inte vad som verkligen visar hur en person är. Ingenting kan ersätta en konversation ”face to face”. Att kommunicera på sociala medier kan verkligen vara vilseledande: det skapar en falsk intimitet. Man lär känna en person på riktigt enbart genom att spendera tid med honom eller henne och genom att dela gemensamma upplevelser.
En tsunami av SMS är alltså inte den bästa lösningen för att starta ett kärleksäventyr. För att utvärdera en relations potential finns det inget som är viktigare än det första mötet. Dejting online har som mål att leda till ett möte i verklighet, inte att ersätta det.

Var lyhörd

I en modern värld där allt bara går snabbare och snabbare har vissa personer en tendens att tro att seriösa relationer är enkla att fixa och snabbt leder till tillfredsställelse. Det är fel. Relationer som går alltför snabbt kan visa sig vara väldigt ömtåliga. Relationer byggs upp och förstärks över tid. För att lyckas med ditt möte online bör du vara tålmodig och engagerad under hela processen. När du är i kontakt med någon som du gillar, ge honom eller henne lite av din uppmärksamhet och ta dig tid att bygga upp en stabil relation från grunden.

  • För att sätta punkt för singellivet finns det många som vänder sig till dejtingsidor, vilket innebär att man måste redigera en relevant annons för att dra tills sig uppmärksamheten från andra singlar på nätet.
  • Dessutom, alla singlar som ger sig in i ett äventyr online måste välja sin profilbild noga för på webben säger ett foto mer än tusen ord!
  • Det finns gratis dejtingsidor eller sidor som kostar, för mer eller mindre seriösa förhållanden. Välj den sida som passar dig, i enlighet med den typ av relation du söker.
  • Dessutom, om du är nybörjare, var medveten om riskerna vissa sidor kan innebära och försök att undvika lurendrejerier på dejtingsidorna.
  • Varje del av din profil bör tas på största allvar om du verkligen vill konkretisera dina möten online och ta dem vidare till nästa steg: det berömda första mötet i verkliga livet.

Learn more about "Våra dejtingtips"

Den här webbplatsen använder cookies för att ge dig en bättre webbläsningsupplevelse. Få mer information om hur vi använder cookies och hur du kan ändra dina inställningar.