Skip navigation

Att mötas via sociala medier

Senaste uppdatering september 22, 2017

Sociala medier har vuxit kraftig på internet under de senaste åren. De gör det möjligt för surfare att möta personer som delar samma idéer eller intressen. Att hitta vänner, utvidga sin bekantskapskrets, träffa nya människor och kanske mer (om kemin uppstår): det är själva meningen med sociala nätverk. Våra dejtingtips hjälper dig att förstå varför, och hur, singlar använder sociala medier för att ragga. Även om tillvägagångssättet inte är desamma som på de klassiska dejtingsidorna så är de sociala medierna ett intressant alternativ för dig som letar efter ett förhållande online.

Vilken typ av möten på sociala medier?

För roliga och underhållande träffar utan krångel: inget är bättre än sociala medier – men inte vilka som helst! Det finns de stora klassikerna: (Nästan) alla har en profil på Facebook (Inte du? Dags att vakna upp!) Att vara närvarande på sociala medier är viktigt när du vill möta folk online.

Men vi bör understryka att Facebook inte är ett nätverk som är till för att hitta kärleken. Andra nätverk har dykt upp sedan dess och förtjänar din uppmärksamhet. Vissa fokuserar på erotiska möten och har tusentals medlemmar. Bland dem: nyfikna, par som letar efter extra krydda till förhållandet, singlar, libertiner, etc. De sociala medierna är till för flyktiga möten snarare än seriösa relationer, men glöm inte att ingenting är gjutet i sten!

Vad ska man tycka om dejtingapplikationer?

Idag är vi ständigt uppkopplade vilket gör att utvecklingen av verktyg som hjälper främlingar att komma i kontakt med varandra hela tiden går framåt, t ex genom lokaliseringstjänster i smartphones. För några år sedan var det omöjligt, men idag kan vi veta vilka singlar som befinner sig i närheten av oss, även om de är totala främlingar!

Den mest populära applikationen idag heter Tinder! Appen är väldigt lätt att använda via en mobiltelefon eller surfplatta och hjälper till att lokalisera alla andra som är med på Tinder och som befinner sig inom ett avstånd på X kilometer. Den här appen är inte unik i sitt slag. Den kan läggas till listan av den nya generationens alla verktyg som underlättar virtuella möten.

  • Facebook, Twitter, Tinder, etc. är utmärkta nätverk för att komma i kontakt med främlingar, men vet du hur du ska göra sen för att ragga på sociala medier?
  • Du kan maximera dina möjligheter för bra nätverkande genom att inte göra de klassiska singelmisstagen på Facebook.
  • Idag är applikationer för Smartphones populärare än någonsin, framför allt Tinder för att göra snabba möten i ditt område.
  • De som skapar sin profil på Tinder är ute efter samma sak: de letar efter en dejt!

Learn more about "Våra dejtingtips"

Den här webbplatsen använder cookies för att ge dig en bättre webbläsningsupplevelse. Få mer information om hur vi använder cookies och hur du kan ändra dina inställningar.