Skip navigation

Hitta ett one-night stand

Senaste uppdatering maj 24, 2019

Om du är (eller har varit) singel har du säkert varit med om, testat eller hört talas om rent sexuella möten, det vill säga: one-night-stands!

Det handlar om en typ av relation som baseras på fysisk attraktion och rent sexuella njutningsbehov.

Vårt samhälle har förändrats: kvinnans frihet, preventivmedel, arbetstider, singelliv, fria relationer, trekanter, etc. One-night stands som förut var tabu är numera mycket vanligt.

Många singlar väljer frivilligt att ge sig in i rent fysiska relationer utan känslomässiga förbindelser i det enkla syftet att roa sig.

Att ha sex, och ingenting annat än sex

Vissa personer väljer (eller inte) att leva ensamma utan att för den sakens skull ignorera sin sexlust och avstå helt från ett sexliv. De båda parterna är alltså överens om att relationen bara kommer att vara till för deras ömsesidiga behov av en sexuell relation. Att chatta med en partner och träffas för en het kväll: det är en sexuell fantasi som många människor har!

En behaglig rysning går genom kroppen vid tanken på en främling som rör dig… Vissa singlar kan inte föreställa sig sitt liv utan att känna lust och tillfredsställa sina sexuella begär.

Att mötas för en natt

Män och kvinnor älskar sex på sitt egna vis och behoven varierar. Men alla är överens om en sak: vi behöver förföra, behaga, uppvakta, känna lust… Vare sig partnern är unik och trogen eller om det handlar om flera olika ragg så behöver vi alla känner rysningar av välbehag och tillfredsställa våra sexuella drifter.

I den här meningen så är one-night stands ett resultat av människans natur. Internet har gett en liten boost för att det här ska bli enklare!

Learn more about "Erotiska möten"

Den här webbplatsen använder cookies för att ge dig en bättre webbläsningsupplevelse. Få mer information om hur vi använder cookies och hur du kan ändra dina inställningar.