Skip navigation

Hur gör man för att få ligga första kvällen?

Senaste uppdatering september 22, 2017

För många män är det ett mål att få ligga med sitt ragg… nästan omedelbart! Det är ofta lättare om det första mötet skett på en dejtingsida för erotiska möten, eftersom båda parter redan från början är överens om att mötet ska sluta under täcket. Men i de flesta situationer måste man använda listiga och oöverträffliga tekniker för att få ligga redan efter första dejten, vilket inte är helt lätt för alla!

Hitta rätt tjej

För vissa kvinnor är det här något helt otänkbart… För att öka dina chanser att få tjejen i säng så måste du först av allt välja rätt person! Det är självklart att du alltid måste respektera vad tjejen som du träffat vill. Om hennes svar är ett bestämt och definitivt nej, bör du frustrerad gå hem till dig… Men du kan däremot hålla i minnet att många tjejer också hoppas på att träffa en schysst och sexig kille som de kan ligga med redan första kvällen. De här tjejerna letar efter one-night stands utan krångel. Det finns en massa, men de är inte alltid enkla att förföra.

Raggningstekniker för att få ligga första kvällen

Bered marken för mötet

Om du efter fördrink, restaurang, bio (felfritt hittills) lyckas ta med henne hem till dig och hon går med på att ta det där berömda ”sista glaset”: då måste allt vara förberett! Med det menar vi: din lägenhet måste vara ren och städad, inga smutsiga kalsonger på golvet eller porrtidningar bredvid lådan med näsdukar (nej, det är inget vidare…).

Det gäller även för dig! För att dina chanser ska vara så stora som möjligt måste du tänka på fysiken: oklanderlig rakning och hygien, inga rebelliska hårstrån på fel ställen, etc. Dina mentala förberedelser är också en del av paketet, du måste ha självförtroende: ikväll ska du minsann inte gå hem själv!

Var förtroendeingivande

Att vara intim med en främling man träffat för bara några timmar sedan är spännande, men också väldigt nervöst. Och det första som får en kvinna att rygga tillbaka när det kommer till idén om att ligga första kvällen är helt enkelt osäkerhet. Så, den första saken du måste förmedla är: ingen panik, jag är ingen seriemördare och jag vill dig bara väl! Kort sagt, det är viktigt att du visar trygghet och att du inger förtroende. Om du lyckas med det, har du redan halva inne!

Hur ska man bete sig? Att prata om jobbet (stabilt jobb är bättre och om du tjänar bra med pengar är det ännu bättre. I en kvinnas huvud går ekonomi och trygghet hand i hand och är även en fördel när det kommer till sex). Du kan även prata om din omgivning, d.v.s. din familj etc. Visa att du är en hygglig typ i alla möjliga sammanhang.

Skapa en sexig stämning

Du ska ta till dina bästa raggningsknep och närma dig personen långsamt… Det handlar om att höja temperaturen och göra så att hon får lust att gå längre. Du ska vara oemotståndlig! Här kommer knepen för alla nybörjare:

  • Ickeverbalt språk: ge henne långa, intensiva blickar, snudda vid hennes händer, etc.
  • Gör ett avbrott i konversationen för att gen henne en komplimang,
  • Behåll alltid lite distans för att upprätthålla spänningen,
  • Skapa en sexig stämning: gå in på ämnet!

För att få ligga första kvällen måste man ta upp sexiga konversationsämnen. Det handlar givetvis inte om att göra porriga skämt (det misslyckas garanterat), men att prata om saker som snuddar lätt vid det som angår er: sex!

Säg inte till henne ”ska vi prata sex?” hux flux, men ta upp ämnet med delikatess och humor. Du kan hänvisa till en anekdot, ett tv-program, en film, etc. Tjejer som brukar ligga första kvällen gillar att prata öppet om sex. På så vis visar hon att hon inte är stel och gillar att förföra mannen som hon slukar med sin blick!

Att ligga första kvällen

Du har klarat dig:

  • Din lägenhet är ren,
  • Du har ingett förtroende,
  • Du har berört heta ämnen,
  • Du har väckt glöden hos ditt ragg,
  • Du har druckit (lite) och du har skapat en sexig stämning.

Från och med nu kan du tala klarspråk…

Det är dags att tala om för henne att du vill ha henne och det är det avgörande ögonblicket när det inte får gå fel… Gör det på rätt sätt: du kan säga till henne att hon har en fin kropp och att hennes personlighet är oemotståndlig, att du verkligen vill avsluta kvällen med henne. Få henne att känna att det verkligen vore synd att strunta i en så het stämning!
Tjejer har lyxen att låta sig förföras (ja, det ingår i spelet), så om ditt ragg tvekar, kan du retas lite med henne och säga att du trodde att hon var en fri, modern och självständig tjej! Se upp så att du inte tappar kontrollen. Om du börjar be på dina bara knän kan du vara i princip säker på att du kommer att ”sova” ensam.
Eftersom du är en respektabel, förtroendeingivande och förförisk person så ska du inte vara vek, men snarare likna en snygg och stark George Clooney, vilket är synonymt med härliga nätter… Det är dags att sätta in en sista intensiv stöt för att hon ska ge vika för sitt begär.

En sista utväg som kan leda till ett ”ja”: låt en konkurrent ta plats i spelet… Säg med humoristisk ton att med tanke på att det verkar som att kvällen är körd, funderar du på att fråga en tjejkompis att sluta upp med er… Men nu är du ute på farlig mark, eftersom svartsjuka kvinnor snarare kommer att blir arga istället för att fortsätta ert förföriska spel.

Upp till dig!

Learn more about "Erotiska möten"

Den här webbplatsen använder cookies för att ge dig en bättre webbläsningsupplevelse. Få mer information om hur vi använder cookies och hur du kan ändra dina inställningar.