be2

Senaste uppdatering augusti 22, 2017 av Olivia

Be2 är en unik dejtingsida med ett väldigt uppskattat system för personlighetsmatchningar. En plattform inom nätdejting som har växt snabbt de senaste åren. Be2 tycker att ju mer två seniorsinglar har gemensamt desto större är chansen att en romantisk relation uppstår. Och det funkar! Be2 är en dejtingsida som fokusera på seriös dejting och som har lyckats skapa långvariga relationer som håller.
Be2:s unika test etablerades efter två år av forskning och studier på personlighet och förhållanden och dess höga kvalitet har ofta bevisats. Alla Be2:s profiler väljs utifrån hur väl profilernas personligheter passar ihop och det verkar fungera utmärkt: ”nästan 40% av Be2:s medlemmar hittar kärleken” enligt uppgift från den officiella hemsidan.

Be2: Hur fungerar det?

När du avslutat deras 15-minuters frågeformulär om dig själv och din idealpartner kommer Be2 att använda matchmaking-algoritmen för att söka igenom databasen och sedan föreslå en potentiell partner baserad på de båda profilernas kompatibilitet.
Sökningen bygger på inställningarna för din profil. Ett perfekt sätt för att effektivt söka en bra match samtidigt som den också gör det möjligt för dig att kontakta likasinnade singlar med hög kompatibilitet. Som en av de ledande sidorna på nätet för senior-dejting har Be2 ställt flera guider och ett hjälpcenter till förfogande för att hjälpa singlar genom hela processen av nätdejtingen. Om du skulle stöta på några svårigheter att närma dig andra singlar på nätet hjälper webbsidan dig att ta kontakt med möjliga matchningar genom att föreslå potentiella frågor som kan undanröja stressiga situationer.
Singlar får alla nödvändiga redskap för att möta andra senior-singlar: seriös dejting som börjar på nätet och fotsätter som en långvarig relation. De flesta profilerna är mellan 40 och 70 år.

Prova Be2

En seriös dejtingsida, eftersom ett av de viktigaste elementen för webbsidan är att säkerställa en behaglig upplevelse. I detta syfte kontrolleras alla profiler manuellt innan de läggs upp och det är viktigt att notera att om du vill ha tillgång till andra singlars profiler måste du vänta på att de ger dig tillgång till dem först.

Huvudfunktioner

  • Enkelt att gå med tack vare en gratis testperiod
  • Profilerna kan göras personliga
  • Avgiftsbelagt medlemskap ger dig tillgång till alla olika funktioner
  • Utmärkt sökverktyg som baseras på din profil och din personlighet
  • Möjlighet att ta kontakt med singlar med hög kompatibilitet
  • Tillgängliga resurser: lista på frågor som hjälper dig att kontakta andra singlar via chatten
  • Index Be2: ett jämförande index hjälper dig att hitta dina olika matchningar enligt personlighetstestet ”7 dimensioner”.
  • Kraftfull matchmaking-algoritm

”Förförelse-coach”: Du kan ta hjälp av coachningen från en Be2-expert för att få råd och öka dina chanser att hitta en seriös singel att inleda en riktigt kärlekshistoria med. Be2 ställer alla sin expertis till sina användares förfogande.
I den bemärkelsen är Be2:s dejtingblogg ett perfekt sätt att upptäcka alla dejtingtips och råd för att uppnå en härlig upplevelse av senior-dejting på nätet.

Be2:s priser

Inskrivning Kostnad Kostnad per månad
3 månader 1197 KR 399 KR
6 månader 1494 KR 249 KR
12 månader 2388 KR 199 KR

Tillförlitlighet och säkerhet

Be2 är en internationell och etablerad dejtingsida. Den ger sina användare en säker och njutningsfull upplevelse. Varje profil kontrolleras innan den publiceras och all information är krypterad på ett säkert sätt för att säkerställa integriteten. Utöver detta är dess gränssnitt attraktivt och väldigt lätt att använda. Be2 används i över 37 länder över hela världen.

Be2 dejting: vår åsikt

Över 30 miljoner singlar är registrerade på Be2, många av dem är mogna singlar. Det är verkligen en av de största matchmaking-plattformerna i världen. Be2 är tillägnad alla äldre personer som letar efter sin idealiska man eller hustru att spendera resten av livet med. Och hittills talar siffrorna för deras framgång! Dejting-plattformen har blivit välkänd tack vare sin vetenskapligt grundade matchmaking-metod. En seriös dejtingsida som är väldigt enkel att använda, inger förtroende och ger en seriös känsla genom att effektivt fokusera på kompatibilitet och matchningar.
Med en mycket tillmötesgående kundservice är den här dejtingsidan ett rekommenderat val för att starta senior-dejting på nätet!

Fördelar Nackdelar
Lätt & dynamiskt användargränssnitt- högkvalitativa seniorprofiler

Bra dejting-app

Finns på +20 språk

Matchmaking- systemet är väldigt selektivt

Ingen live kundsupport-chatt