Skip navigation

be2

Senaste uppdatering september 13, 2019 av Olivia

Be2 lägger all sin energi på dejting med matchmaking, eller affinitetdejting.

Efter att ha börjat med att fylla ett frågeformulär, får du din psykologiska profil. Den ska optimera din sökning genom likasinnade singlar.

Sajten finns redan i över 40 länder och den har blivit en allmän känd referens bland dejtingsajter i Frankrike.

Dess rykte har bildats tack vare den höga profilkvaliteten och medlemmarnas seriösa och konstruktiva målsättning.

Hur fungerar det?

Vid registrering på be2 bör du fylla ett omfattande och detaljrik formulär samt ett personlighetstest.

Därpå får du en personlighetprofil och en beskrivning av din ideala partner. Att testen är lång och mycket komplett leder det att snabbt skrämma bort personer som inte söker ett seriöst förhållande.

Därför är du säker att finna personer som ärligt önskar starta en kärleksaffär.
Jämförelse indexen ”Index be2” bestämmer vilka medlemmar som bäst passar dig, efter att ha etablerat din psykologiska och sociologiska profil kring 7 variabler av din personlighet.

Rubriken ”mina partner” presenterar de partner som bäst passar dig. För varje rekommenderad partner, får du ett resultat: index be2.

Kundtjänst och säkerhet

Kundservice är gratis och tillgänglig dygnet runt.
Inga säkerhetsproblem hos be2, du bestämmer själv det du vill utbyta! Dina bilder kan inte ses av andra medlemmar utan din tillåtelse och endast av de personer du har gett tillstånd till.

Viktigaste kännetecken

Hos be2 är basfunktionerna gratis, d.v.s. registrering och första kontakt med medlemmarna. Premiumabonnemang erbjuder åtskilliga funktioner som möjligheten att skicka formulär till personer som du är dragen till, du kan på det sättet bättre lära känna dem på ett originellt och oformellt sätt.

Tack vare indexen be2, kan du lätt finna de profiler som just passar dig och du har alla chanser att dejting online leder till ett långsiktigt förhållande med en medlem. Du kan också välja att använda dina egna sökningskriterier.
Använd funktionen ”ta första steget” som erbjuder dig möjligheten att finna singeln som du har nappat för, eller den klassiska sökmotor, enkelt och effektivt.
Slutligen, kan du använda dig av en ”charm coach” som ska lära dig konsten att locka och de små saker du bör undvika.

Vår synpunkt

be2 är en dejtingsajt reserverat för seriösa och långvariga förhållande. De flesta profiler tillhör personer mellan 40 och 70 år. Var ärlig och sajten ska vara verkligen effektiv, du ska inte ångra det! Men, glöm inte, för att kunna titta på andra medlemmars profil måste du vänta deras tillstånd.

Den här webbplatsen använder cookies för att ge dig en bättre webbläsningsupplevelse. Få mer information om hur vi använder cookies och hur du kan ändra dina inställningar.