C-date

Senaste uppdatering augusti 22, 2017 av Olivia

C-date är en dejtingsajt som snabbt visar färgen. Sajten är en av det bästa sajter Online för tillfälliga förhållande. Dess mål är inte att finna en livspartner och inga måsten och förpliktelser här. Som namnet så väl säger, Casualdating lägger vikten vid enkla dejt, det vill säga roliga och obekymrade dejt för att dela intensiva sensuella stunder.

Hur fungerar det?

Vid registrering räcker det att fylla ett formulär med en beskrivning av dina erotiska preferenser, din yttre och det du söker efter hos dina framtida partner. För att vidga din profil och kunna avslöja dina preferenser på ett roligt sätt samt respektera din skygghet och blygsel kan du välja bilder tillgängliga på sajten som representerar dina önskningar och lust.
På det sättet, när du upptäcker andra medlemmars profilbilder, kan du jämföra dem med dina föredrag. Inledningsvis, är bild dolda men om du lockas av en personsprofil kan du se dem efter förfråga … och om lockelsen konfirmeras kan du lägga till profilen bland dina favoriter och skicka ett meddelande med sikte på ett erotiskt förhållande utan några som helst komplex…

Kundtjänst och säkerhet

Dejtingsajten Online erbjuder en total anonymitet och hel diskretion av kundernas data.

Viktigaste kännetecken

De viktigaste funktionerna är gratis för kvinnor medan männen har tillstånd till betalande optioner (och med en garanti av minst 5 kontakter). Syftet är att jämställa antalet kvinnliga och manliga medlemmar.
För att garantera anonymiteten finns det ingen sökningsfunktion på Casualdating. För att dejta ska du lita på de kompatibla partner som sajten bjuder dig. Ingen fara, det finns många dejtförslag och vid varje loggning kommer det du att få nya överraskningar.

Vår synpunkt

Hos Casualdating ska du kunna finna din sexkompis och njuta av en erotisk natt utan förbindelser. Du kan också dejta flera personer samma kväll och oändligt förnya upphetsningen känns vid fösta mötet, när man upptäcker varandra….
Är du en erfaren singel eller en frigjord kvinna som söker en engångsträff eller vill du njuta av en sensuell mellanmål mellan två seriösa förhållande, kan du säkerligen hitta en likasinnade man eller kvinna för natten! Ni ska dela oförglömliga och ömma sexstunder tillsammans.