Skip navigation

eDarling dejtingsida recension

Senaste uppdatering november 3, 2020 av Olivia

eDarling är en partnerförmedlare med matchningsmetod baserad på affinitet som vänder sig till singlar i sökandet efter långsiktiga och stimulerade förhållande.

Sin matchnings algoritm baseras på modellen ”Big Five Personnality Traits” vilket är en av den mest inflytande modellen de senaste åren.

eDarling: Hur fungerar det?

Vid registrering, fyller du en granskad personlighetstest uppbyggt av eDarlings vetenskapliga specialister på parrelationer.

Den stränga sajtens grafik kan visst avvisa vissa singlar. Men dess utforskning är dock värt om du söker ett stadigt och långsiktigt förhållande, eftersom testernas resultat är relevanta och de hjälper dig utan tvekan att finna personen som verkligen passar dig.

I sin önskan att hitta en partner åt dig, garanterar eDarling 20 kontakter. Principen är enkel: om du inte kommer upp till ett minimum antal kontakter under din medlemskapsperiod, kommer

eDarling att erbjuda dig en gratis medlemsförlängning.

 

Viktigaste kännetecken

Redan vid registreringen får du din psykologiska profil et de första passande profilerna. Tjänsterna som därefter erbjuds är mångfaldiga.

Funktionen ”lära känna sig själv” är speciellt omtyckt: den ger möjligheten att progressivt bli bekant med de profiler som passar dig, till exempel genom att skicka personliga och fastställda frågor.

Det är ett enkelt och effektivt sätt att bryta isen och välja bland de mest anpassade profiler. En dejtledare ska stödja dig i sökandet och en chatt tjänst är också tillgänglig för att ge svar på alla frågor.

eDarling Pris

Abonnemang Pris Månadspris
3 m  1797 kr 599 kr per månad
6 månader 2694 kr  449 kr per månad
12 månader 3588 kr 299 kr per månad

Kundtjänst och säkerhet

Singlar som är rädda om deras anonymitet, inget bekymmer, dina bilder ska enbart ses av de Premiumedlemmar vars profil är kompatibel med din egen.

Ingen data kan föras vidare till en tredje person, eller bli synliga av andra användare utan ditt tillstånd.

Vår synpunkt om eDarling

eDarling ställer sig som ledare i Europa dejtingsajter och den har lyckats skapa en användarvänlig omgivning för tillväxten av långsiktiga och stadiga förhållande.

eDarling är en effektiv sajt, de kompatibla profilerna är verkligen träffsäkra. Dessutom, finns där för alla smaker och funktionerna är topp.

Vad säger användarna

”jag var mycket aktiv på eDarling under 3 månader och jag tog kontakt med alla kompatibla profilförslag, som sajten skickade mig, jag ville inte missa den jag väntade på. Jag gick till 5 dejt men det var vid femte som jag träffade den rätta, vi är ihop sedan endast 2 månader men jag vet att jag har hittat den rätta” Adam, 36 år, Malmö.

Den här webbplatsen använder cookies för att ge dig en bättre webbläsningsupplevelse. Få mer information om hur vi använder cookies och hur du kan ändra dina inställningar.