Skip navigation

Ligga åsikt

Senaste uppdatering maj 16, 2022 av Olivia

Ligga är en ledig dejtingsajt för singlar att träffa likasinnade!
Bli en del av en stor plattform, tillgänglig på Sverige, där du kan hitta många intressanta profiler.
Att flörta har aldrig varit lättare!

Ligga : hur fungerar det?

Registrering med Ligga är verkligen enkelt och snabbt: allt du behöver göra är att ange ditt användarnamn, ett lösenord, ange om du letar efter en man eller en kvinna, ditt område, en e -postadress och det är det!
När du har angett alla dina uppgifter måste du verifiera ditt konto. Du får ett automatiskt e -postmeddelande i din inkorg, där det kommer att finnas en länk inuti för att klicka för att bekräfta profilen. Om e -postmeddelandet inte kommer på ett par minuter, se till att det inte har hamnat i skräpposten i din e -post.
Nästa steg blir att följa de olika stegen för att beskriva din ”dejtingprofil”. Du kommer först och främst att:
Skapa din profil, lägg till lite information om dig själv som höjd, byggnad, civilstånd, hårfärg och ögonfärg. Tänk på att det alltid är lämpligt att lägga till minst ett foto i din profil för att locka andra användares uppmärksamhet.

Ligga -profil

Ligga hjälper dig och guidar dig genom hela registreringsprocessen. När du har registrerat dig kommer den att be dig att lägga till ett foto. Se till att du delar ett ärligt och attraktivt foto – det här ger dig en bättre chans att ställa in ett möte.

Bättre att undvika bilder av andra människor eller foton som visar landskap och föremål: ditt ansikte måste vara tydligt igenkännligt!

Ditt konto är också den perfekta platsen för att ange vilken typ av relation du söker (gay, bisexuell, rak, par, etc.).

I det andra steget har du möjlighet att lägga till lite personlig information i en liten inledande text. Du kommer att kunna förklara om du är singel, gift eller skild. beskriv ditt fysiska utseende, hårets färg och ange annan information som du anser lämplig.

Viktigaste egenskaper

Som med de flesta populära dejtingsajter måste du köpa krediter för att få ut det mesta av dess funktioner.

Medan du kan skapa ett konto och rulla igenom profiler gratis, utan ett premiumkonto kommer du inte att kunna ansluta till andra användare och se deras fullständiga profil.

Följande funktioner är tillgängliga med en betald prenumeration:

  • Obegränsad sändning och mottagning av meddelanden
  • Använd sökfiltren för att söka efter användare i närheten
  • Kontrollera vem som har tittat på din profil
  • Skicka foton privat (samt ta emot dem)
  • Hitta lokala användare och kontakta dem

Ligga Kost

PRENUMERATION KOST
1 månad 396 Kr
3 månader 292 Kr
6 månader 231 Kr

 

Pålitlighet och säkerhet

Om du behöver hjälp med kundservice när det gäller din profil kan du skicka ett e -postmeddelande till följande adress:

Ligga har skapat en säker miljö för att ha kul med människor i ditt område utan fara. Du kan kontrollera all detaljerad information om de olika profilerna i sekretesspolicyn.

 

Ligga utvärdering: vår åsikt

För Kontra
Många intressanta profiler att träffa

Lätt att använda

Perfekt för avslappnade möten

Du måste köpa krediter för att skicka meddelanden

 

Ligga är en perfekt webbplats för alla som vill hoppa in i en värld av tillfälliga möten!

De flesta singlar som besöker denna webbplats letar efter relationer utan någon form av engagemang. ligga blir mycket populärt tack vare sin enkelhet: det är en webbplats som erbjuder samma funktioner som andra online -datingportaler, men kan skryta med en enorm databas som består av användare från hela Sverige, alla i syfte att leva ett äventyr utan sentimentala förvirringar.

Hitta de mest intressanta profilerna från hela Sverige och börja flirta! Varje möte kommer att bli en överraskning att du aldrig kommer att veta vart det tar dig!

På ligga uppskattade vi mycket användarvänligheten på plattformen och ”kvaliteten” på de profiler som finns. Om du letar efter någon som kan krydda ditt liv är Ligga det perfekta sättet att börja!

Flörta med massor av intressanta profiler!

Sök nu efter de mest intressanta profilerna i ditt område!

Den här webbplatsen använder cookies för att ge dig en bättre webbläsningsupplevelse. Få mer information om hur vi använder cookies och hur du kan ändra dina inställningar.