Recension av Nextlove

Senaste uppdatering juni 15, 2017

Det finns ingen tvekan om att Nextlove är bland de mest populära dejtingsajterna i Sverige. Vissa människor tror att om de väljer en sajt som är specialiserad på dejting, så kommer de att ha större framgång i sitt sökande efter kärleken; men Nextloves resultat talar för sig själva. Detta är en dejtingsajt som verkligen fungerar.

Nextlove: hur det fungerar

Att registrera ett konto på Nextlove är helt gratis, men du måste lägga lite tid på att fylla i din profil: civilstånd, sökparametrar, utseende, livsstil, bakgrund. Beskriv dig själv och ge information om din perfekta match.
Ett basmedlemsskap ger dig ändock åtkomst till de olika profiler till vilka du vill skicka ditt intresse. Tänk alltid på att om du får en bra feedback från dina ”flirtningar” så måste du sedan uppgradera till ett betalmedlemsskap för att kunna interagera med de lovande profilerna.

Huvudfunktioner

  • Leta efter potentiella partners med sökfunktionen och ange alla kriterier du vill att din match ska ha!
  • Meddelanden kommer att skickas till de profiler du har valt för att låta dem veta att du är intresserad av att kommunicera vidare med dem, flirta och kanske träffas.
  • Skapa dina favoritlistor och upptäck vem som besökt din profil. Det är ett fantastiskt verktyg för att få feedback och, om man vill, chatta med de användare som redan har visat intresse för dig.

Pålitlighet och stabilitet

Nextlove är säkert till 100 %. Sajten har mycket bra skyddsverktyg för att garantera sekretess och säkerhet vid alla tillfällen. Dina personuppgifter delas inte med tredje parter och du kan kontakta kundtjänstteamet om du har några frågor (med det kan vara bättre att först ta en titt på FAQ-sidan).

Recension av Nextlove: vår åsikt?

Fördelar  Nackdelar 
En av de största dejtingsajterna i Sverige

Gratis registration

För tillfällig och mer seriös dejting

Starka kommunikationsverktyg

Många tillfälliga dejtar: inte riktigt anpassat för att hitta din själsfrände

Nextlove har ett bra användargränssnitt som gör det lättare att navigera och förbättrar användarupplevelsen. Med hundratals nya användare per månad, garanterar denna dejtingsajt att du snabbt kan hitta nya singlar att dejta offline och troligen snart inleda ett förhållande med! Dejtinguniversumet väntar bara på att du ska upptäcka det!