Skip navigation

Snabbflirt Recension

Senaste uppdatering maj 18, 2020 av Olivia

Om du letar efter en av de bästa flirtsidorna för att starta ett svenska dejtingäventyr rekommenderar vi dig att kolla vår Snabbflirt recension!

Med de omfattande sökalternativen och matchmaking-förslagen kan du vara säker på att hitta någon med samma förväntningar som du på en rolig stund!

Snabbflirt är en av de ledande casual-dejtingsidorna för svenska singlar som letar efter dejtingträffar!

Vi har särskilt gillat alternativet ” stygg-mode” som gör att användarna kan anpassa sin profil beroende på hur stygga de vill vara.

Har du en snabbflirt flashback? Är du redo att starta din svenska träffupplevelse direkt?

Läs mer i vår Snabbflirt recension!

Snabbflirt: Hur fungerar det?

Några tal för Snabbflirt

 40 000 nya medlemmar dagligen
52/48 förhållande av kvinnor/män
89 % framgångsrik
100 % säker

Steg 1 – Anmäl dig till Snabbflirt-sajten

Det här är ingen snabbflirt bluff. Registrering på Snabbflirt flashback är verkligen enkel och gratis: du behöver bara fylla i grundläggande information.
Du blir ombedd att slutföra det första steget när du registrerar dig med följande information:

 • Kön
 • Födelsedatum
 • E-postadress
 • Lösenord
 • Postnummer

Se till att du använder en e-postadress som du har tillgång till, eftersom du får ett e-postmeddelande med en länk för att bekräfta och aktivera ditt konto.

Så snart du har fyllt i den första informationen kommer ett fönster komma upp och be dig att dela mer information om dig själv. Det är dags att lägga till ditt användarnamn, ett meddelande om dig själv (du får max 140 tecken att dela information om dig själv).

Du får också en chans att ange om du letar efter en man eller en kvinna samt hans/hennes åldersintervall och postnummer för att se till att Snabbflirt kan hitta dig för matchningar i närheten.

Steg 2 – Lägga till en bild i din Snabbflirt-profil

Som Snabbflirt påpekar visas bara användare med profilbild i sökresultaten.

Profilbilder är en viktig del i ett casual äventyr, eftersom det är det första som kommer att få andra användare att uppmärksamma dig. Vi rekommenderar starkt att kolla bästa praxis för profilbilder.

Även om du hittar olika bilder i Snabbflirt har vi sett att de som oftast fungerar bäst är bilder där du kan se personens hela ansikte. Ett leende skadar inte heller!

Det rekommenderade formatet är 240 x 240 px som måste vara mindre än 8 MB i jpeg eller png.

Steg 3 – Snabbflirt-sökning

En av de bästa funktionerna på Snabbflirt-webbplatsen är utan tvekan dess sökverktyg. Du hittar sökverktyget längst upp på hemsidan. Om du vill rikta in din sökning efter specifika matchningar är det här platsen du måste lära dig att använda.

I sökverktyget kan du välja följande kriterier:

 • Kön
 • Åldersgrupp
 • Plats
 • Online-användare
 • Nya medlemmar
 • Med / utan bild
 • Etnicitet
 • Status (gift, singel, etc.)
 • Sexuella preferenser
 • Fysiska egenskaper
 • Inkomst
 • Livsstilsvanor
 • Tatueringar
 • Piercingar
 • Religion
 • Utbildning
 • Användarnamn

Försök att vara så exakt som möjligt för att få ut det mesta av din Snabbflirt-upplevelse. Ingen vill ha en snabbflirt bluff.

Att söka efter profiler är en av de viktigaste delarna i ett casual äventyr. Du kommer se att det inte bara är kul men att du även kommer att lyckas hitta fler singlar eller intressanta matchningar än du först trodde.

 

 

Steg 4 – hur man garanterat får en snabb flirt med Snabbflirt

Snabbflirt har en mycket dynamisk grupp av medlemmar som vill träffa varandra. Du ser att det finns flera funktioner tillgängliga på webbplatsen för att hjälpa dig att flirta. Du hittar ”flirtcast”: fördesignade meddelanden som du kan skicka till så många användare du vill. Tanken är att hjälpa dig att bryta isen och börja chatta med andra möjliga matchningar.

Du hittar också i det övre högra hörnet av sidan en kuvertsymbol: det är platsen där du kan skicka och läsa meddelandena du får. Du kommer att se olika uttryckssymboler som motsvarar de olika typer av meddelanden som du kan ta emot: normalt meddelande, autosvar, flirtcast, lästa meddelanden, inte lästa meddelanden och kampanjmeddelanden.

Vi rekommenderar att du gör det bästa av alla dessa kommunikationsfunktioner och du hittar en detaljerad lista nedan.

För att garanterat få till en snabb flirt med Snabbflirt finns det flera regler som vi rekommenderar att du tar hänsyn till:

 • Var alltid ärlig och okomplicerad: tveka inte att dela dina förväntningar och dina preferenser med potentiella matchningar.
 • Använd sök- och kommunikationsverktygen för att komma i kontakt med fantastiska och intressanta profiler
 • Använd messenger för att chatta och lära känna varandra

Huvudfunktioner

Snabbflirt har många intressanta funktioner som användaren kan använda. Du har naturligtvis profilsökning och snabbmeddelanden, men det finns också andra unika funktioner som specifika mobilfunktioner, medlemsbloggar och ”stygg-mode”.

”Stygg-mode” låter dig personifiera din Snabbflirt-upplevelse genom att helt enkelt välja hur stygg du vill vara på webbplatsen och dejtingsidan justerar din användarupplevelse till det du har valt.

Svenska dejtingsidor har två huvudmål: att hitta intressanta profiler och chatta för att lära känna din potentiella matchning. Det är därför de populäraste casual dejtingsidorna som Snabbflirt har utvecklat bra verktyg som hjälper dig att filtrera och börja chatta med de mest intressanta profilerna för dig!

Det bör emellertid påpekas att de flesta av dessa funktioner kräver ett betalt Premium-medlemskap för att kunna utnyttjas fullt ut:

 • Säkra snabbmeddelanden
 • Alternativet att välja din ”erfarenhetsnivå”
 • Du kan spara dina favoritsökningar
 • Du kan kolla vem som tittar på din profil
 • Du kan skaffa ett Premium-medlemskap med en VIP-profil: din profil kommer att markeras i sökresultaten för att öka dina chanser att möta en matchning
 • Du kan använda Snabbflirt-appen för att starta dejting-on-the-go.

Snabbflirt är en av de mest populära flirtiga dejtingsidorna i Sverige. En bra plattform för att utforska njutning och nöje.

Snabbflirt-guide

Vi rekommenderar dig att kolla Snabbflirt-bloggen om du vill läsa om andra framgångsberättelser eller om du vill lära dig de bästa tipsen för att få ut det mesta av din casual dejtingupplevelse.
I den officiella Snabbflirt-guiden hittar du tips om dejting, råd om stygg dejting samt nyheter och trender.

Hur man får gratis medlemskap på Snabbflirt

Som vi sagt tidigare, även om du kan registrera dig gratis för ett baskonto behöver du ett Premium-medlemskap om du vill använda alla de olika funktionerna som Snabbflirt har skapat speciellt för att hjälpa användare att flirta på bästa möjliga sätt.

Men om du föredrar att inte betala kan du alltid prova med ett gratis medlemskap. Du kan skapa din profil, söka efter andra profiler och visa grundläggande information för potentiella användare.

Om du vill få ut det mesta av meddelandeverktygen för att snabbt komma i kontakt med matchningar hittar du följande alternativ för ett premiummedlemskap (per månad):

Tillförlitlighet och säkerhet

Snabbflirt är en flirtig sida och tar användarnas säkerhet på stort allvar. Därför är all information väl skyddad och krypterad hela tiden. Om du vill lära dig mer om Snabbflirts säkerhet, kan du kolla deras integritetspolicy i deras säkra dejtingguide.

Snabbflirt kundtjänst

Om du vill komma i kontakt med Snabbflirts kundtjänst är det bästa och mest effektiva sättet via e-post: [email protected]

Alternativt kan du alltid nå dem via telefon: +34518880094

 

Hur man avbryter sitt Snabbflirt-konto

Radera din Snabbflirt-profil

Om du har bestämt att du redan är klar med ditt Snabbflirt-äventyr vägleder vi dig genom processen att ta bort ditt Snabbflirt-konto och din profil.
Om du har anmält dig till ett Premium-medlemskap bör du komma ihåg att förnyelsen är automatisk. Därför rekommenderar vi dig att kontakta Snabbflirts kundtjänst för att försäkra dig om att din prenumeration har avslutats korrekt.

 1. Klicka på din profilbild (övre högra hörnet)
 2. Välj ”Mina inställningar” och gå ner till nedre delen av sidan och välj ”ta bort min profil”
 3. Du kommer att bli ombedd att ge en anledning till varför du tar bort din profil
 4. Bekräfta borttagandet av din profil

 

Snabbflirt recension: Vår åsikt

Fördelar Nackdelar
Bra avslappnad plats att flörta
9 miljoner användare i världen
3 dagar gratis medlemskap
Du behöver ett Premium-konto för att kunna använda Snabbflirt-funktionerna

Snabbflirt är en av de bästa flirtsidorna i Sverige

Snabbflirt är en dejtingwebbsida som har specialiserat sig på casual dejting i Sverige.

Ett bra verktyg för de äventyrare som söker en spännande och snabb kärleksupplevelse.

Denna casual-dejtingwebbplats startade sitt eget äventyr år 2007 och har sedan dess växt snabbt. En intressant lekfull mötesplats för singlar som söker lekfulla dejter, flirt och stygg chattar, och som också ger möjlighet att filtrera inställningar för att enkelt anpassa ”nivån på stygghet” till dina förväntningar: allt från grundläggande nivå till inga gränser!

Lek och kärlek möts på denna dejtingsajt som även låter dig förföra flera användare samtidigt genom «Flirt Box»

 

Snabbflirt anses vara en av de bästa träff-sidorna i Sverige. Den sammanför skoj med singlar som letar efter spännande och roliga relationer. Webbplatsen är användarvänlig och aktiva användare kan vara 100 % säkra på att hitta vad de letar efter.

För att öka dina chanser att hitta de bästa profilerna som matchar dina, var noga med att ge så mycket information som möjligt och att vara ärlig.
En rolig och spännande dejtingplattform där du hittar bra användare som vill lära känna dig på ett väldigt personligt sätt … är du redo att starta ett casual äventyr?

Hitta den bästa svenska dejtingen med Snabbflirt!

Den här webbplatsen använder cookies för att ge dig en bättre webbläsningsupplevelse. Få mer information om hur vi använder cookies och hur du kan ändra dina inställningar.