Omdöme om Snabbflirt

Senaste uppdatering juli 21, 2017 av Olivia

Snabbflirt är en dejtingwebbsida som har specialiserat sig på casual dejting i Sverige. Ett bra verktyg för de äventyrare som söker en spännande och snabb kärleksupplevelse. Denna casual-dejtingwebbplats startade sitt eget äventyr år 2007 och har sedan dess växt snabbt. En intressant lekfull mötesplats för singlar som söker lekfulla dejter, flirt och stygg chattar, och som också ger möjlighet att filtrera inställningar för att enkelt anpassa ”nivån på stygghet” till dina förväntningar: allt från grundläggande nivå till inga gränser! Lek och kärlek möts på denna dejtingsajt som även låter dig förföra flera användare samtidigt genom «Flirt Box».

Snabbflirt: hur det fungerar

Både registrering och basmedlemskap är gratis men för att fullt ut använda alla extrafunktioner, såsom e-post och videochattskommunikation, krävs betalt medlemskap. Dock kommer ett basmedlemskap ge dig tillgång till olika profiler som du kommer att kunna skicka ”flirtar” till. Ett bra sätt att prova dejting-webbplatser och få en inblick i dess olika profiler. Håll ändå alltid i åtanke att om du får bra respons från dina ”flirtar” kommer du att behöva ett betalt medlemskap för att till fullo njuta av interaktionen med lovande profiler.

Även om profilen är ganska enkel och lätt att fylla i på ett par minuter, rekommenderas det alltid att spendera extra tid på att fylla i allt grundligt för att säkerställa en optimal matchning och öka dina chanser att lyckas. Om du vill vara säker på att både din online-älskare och du har samma inställning kommer profilen och kommunikationsverktygen att vara dina bästa allierade.

Huvudfunktioner

  • Skicka ”flirtar”

Sökningar är mycket lätt att anpassa och profiler nås mycket snabbt via möjligheten att skicka «flirtar » till profiler. De «flirtarna» kommer att skickas till de profiler som du har valt ut för att låta dem veta att du är intresserad av att fördjupa din kontakt med dem, flirta och kanske även bestämma en träff.

  • « Beundrarlistan»

En annan mycket intressant funktion är « beundrarlistan », ett perfekt tillfälle att ta en titt på listan över användare som antingen har tittat på eller kommenterat din profil. Ett bra verktyg för att få feedback och komma i kontakt med de användare som redan har visat intresse för dig, om du vill.

  • Filteralternativ

Snabbflirt har ett starkt fokus på kommunikationsverktyg och olika filter för att säkerställa en interaktiv och givande upplevelse. Hjälplinjen är en annan stor del av denna online-dejtingsajt som hjälper användaren genom hela flirtupplevelsen

Tillförlitlighet och säkerhet

Snabbflirt har fantastiska säkerhetsverktyg för att säkerställa integritet och säkerhet vid alla tillfällen. Integritet är basen för webbplatsen. De har också utvecklat ett stort nätverk av kundsupport som kallas «mental guide», för att guida dig och hjälpa dig att göra det mesta av din casual-dejtingerfarenhet. Förutom ett mycket dynamiskt och lättanvänt gränssnitt har Snabbflirt lagt till en ny funktion som gör att du snabbt kan stänga av din profil om du vill surfa anonymt.

Granskning av Snabbflirt: vår åsikt?

Fördelar Nackdelar
1 miljon användare per månad

Fri registrering

Snabb causual-dejtingsajt

Solida kommunikationsverktyg

Stygghetsnivåer

Främst anpassad för snabbdejting och one-night-stands

 

Snabbflirt har ett trevligt gränssnitt som underlättar navigering och ökar användarens upplevelse. Med mer än 1 miljon användare per månad, har den här dejtingsidan även en fantastisk telefonapplikation och mycket intressanta verktyg som hjälper dig att starta flirtiga och stygga samtal. De olika alternativen för medlemskap är också ett bra sätt att göra inställningar för säkerhet och kontroll, om så önskas. Integriteten är det viktigaste på denna webbplats, resten är i stort sett frihet och experimenterande. Casual-dejting-universumet bara väntar på att du ska börja upptäcka det!