Zoosk

Senaste uppdatering september 12, 2017 av Olivia

Genom att kombinera roliga funktioner i ett socialt nätverk med en matchmakingsajts seriösa karaktär, tillhandahåller Zoosk en unik upplevelse av social dejting. Den interna funktionen: sökmotorn för beteendematchmaking lär sig av ditt beteende på webbplatsen för att tillhandahålla de bästa matchningarna. Du behöver inte fylla i något oändligt frågeformulär eftersom detta kraftfulla verktyg lär sig konstant från dina handlingar. Det studerar de profiler du besöker och ger sedan förslag på möjliga dejtingmatchningar.

Zoosk: Hur fungerar det?

Det tar inte mer än ett par minuter för dig att registrera dig för Zoosk : skapa ditt ”Datingkort” och ge oss så mycket information som du vill om dig själv. Du kan sedan bestämma dig för att fylla i Zoosks kompatibilitetstest: ett speciellt frågeformulär med syftet att målinrikta dina dejtingpreferenser och definiera dina matchmakingresultat. Baserat på denna typ av information och din aktivitet, kommer verktyget för beteendematchmaking att börja ge förslag på profiler.
Så här långt är allt gratis, men om du vill kunna kommunicera med användare eller kontrollera vem som har titta på din profil, måste du uppgradera till ett betalmedlemsskap.
Är du en man som söker efter en seriös kvinna att dela din livsstil, dina värderingar och hobbies med? Detta är syftet med det här sociala dejtingnätverket: att söka efter och hitta din sanna kärlek. Dating på Zoosk är inte likt någon annan dejtingsajt: det erbjuder en fantastisk kombination av vänskap och romantiska kärlekshistorier.

Testa Zoosk

Zoosk är en mycket användarvänlig plattform. Som du kan se nedan, har vi gått igenom de flesta funktionerna för att testa Zoosk.com. De flesta av de profiler vi har besökt var väl utformade med bilder och beskrivningar.
Zoosk är en ärlig dejtingsajt för att hitta seriösa och tillfälliga förhållanden.

Huvudfunktioner

Zoosk erbjuder sina användare en mängd olika sätt att interagera med potentiella matchningar:

  • Börja helt enkelt söka efter profiler enligt dina kriterier
  • Välj bland de profiler som föreslås av verktyget Beteendematchmaking
  • Använd Profilkarusellen och klicka bara ”ja” eller ”nej” för att se bild och ålder på en medlem
  • Testa Zoosks vetenskapliga matchmakingtjänst: denna tjänst kommer med förslag på en daglig profil åt dig baserat på den information som samlats in och ditt beteende på sajten.

Kom ihåg att alla dessa åtgärder hjälper Zoosktatt visa dig mer relevanta resultat. Du kan synkronisera ditt Zoosk-konto med Facebook för att hitta dina Facebook-vänner på webbplatsen. Varför inte chatta med vänner medan du söker efter kärleken (eller dejta dina Facebook-vänner som är singlar?)

  • Zoosk finns tillgängligt när du är på gång via iPhone- och Android-app.
  • Fler dejtingtips och råd för en lyckad dejt finns på Zoosks dejtingblog online.

Zoosk-priser

Registrering Pris Pris per månad 
1 månad 312 312 kr
3 månader 656 218 kr
6 månader 957 56 kr

Pålitlighet och säkerhet

Zoosk understryker vikten av säkerhet och sekretess för sina medlemmar. Faktum är att alla profiler granskas innan de publiceras på webbplatsen och all användarinformation är alltid krypterad.
Hjälcentret online är mycket effektivt. De flesta problemen kan lätt lösas via plattformen.

Zoosk-betyg: vår åsikt

för  emot 
Gratis kommunikation även för icke-betalande medlemmar

Socialt nätverksgränssnitt

Tillgänglig på 20 språk

Fantastisk dejtingapp!

Selektivt (men effektivt) matchmakingsystem

Ingen kundsupport via livechatt

Vårt team är mycket imponerat av Zoosk dejtingsajt. Webbplatsens inställning till onlinedejting kan betraktas som ett större genombrott inom dejtingindustrin online och gör att de särskiljer sig från konkurrenterna. Den marknadsförda sociala dejtingaspekten gör det roligare och mindre stressigt. Kom ihåg att om du inte vill att din dejtingaktivitet inkräktar på ditt sociala nätverkande, kan du registrera dig med din e-postadress istället för ditt Facebook-konto.
Zoosk är en mycket innovativ dejtingsajt: det är en av våra favoriter. Du kan registrera dig gratis och direkt uppleva ett spännande nytt sätt att träffa likasinnade singlar i Sverige.