Zoosk

Senaste uppdatering september 12, 2017 av Olivia

Zoosk erbjuder en unik erfarenhet i Online-dejting, den ämnar till att blanda det roliga hos det sociala dejtingnätverket med en seriös dejtingsajt. Inga oändliga formulär att fylla här, Zoosk använder sitt eget fabriksmärke: den kompatibla beteende metoden (behavioral matchmaking) som erbjuder de bästa resultat.

Dina handlingar på sajten föder denna värdefulla redskap, som till exempel genom de profiler du mest besökt är sajten redo att erbjuda dejtingföreslag. Enligt Zoosk, handlingar säger mer än ord!

Hur fungerar det?

Att registrera sig hos Zoosk är snabbt och helt gratis. Du börjar med att skapa din profil och fyller i den information du önskar. Därefter, kan du välja att fylla i en matchning test för att nå ett bättre målinriktat resultat och hitta personen som bäst matchar din profil.
När detta är gjort, börjar det behavorial matchmaking systemet med att skicka profilförslag som grundats på de sajter du mest besökt och de du mest har klickat på. Hittills är allting gratis, men när du väl har blivit introducerad till en person, blir du medlem och du måste betala för att se e-post, diskutera på nätet och se vem har tittat på din profil.

Hjälp och säkerhet

Säkerheten är ingen lek på Zoosk. Alla profiler studeras innan de visas ut på sajten. Användarnas personliga uppgifter är försäkrade och Zoosk garanterar att de aldrig avslöjas till främmande.

Viktigaste kännetecken

Du kan börja utbyta med Zoosker på olika sätt:
•    Karusell: använd karusellen för att se de olika medlemmar och gå vidare enligt deras utseende och åldern.
•    Eftersökning: sök profiler som svarar dina egna kriterier för att skapa dina personliga resultat.
•    Vetenskaplig matchning systemet: du kan välja bland de profilförslag du fått via Zoosks matchmaking systemet. Zoosk sänder en profil varje dag.

Zoosk är binden till Facebook, du kan logga in med ditt Facebook-konto och hitta dina vänner.

Vår synpunkt

Tack vare dess unika dejting tillgänglighet, är Zoosk annorlunda alla andra konkurrenter och den beteende matchmaking verktyget kan anses som ett stort steg i denna industri. Tonvikten läggs på socialdejting, vilket skapar en avslappnad omgivning.

Även om Zoosk började som en ren Facebook-applikation har du valet nu att logga in utanför Facebook och inte blanda ihop de social nätverk med din dejtingsökning. Zoosk erbjuder dejting à la carte!

Pris

Prenumeration Pris
1 månad 312.49 kr
3 månader 656.11 kr
6 månader 937.24 kr