Firstdate

Firstdate är en av Europas största datingsiter och den snabbast växande i Skandinavien. Med över en miljon singlar i Skandinavien och en sökfunktion som söker upp singlar i ditt närområde, oavsett vilken sida av gränsen du bor på, så blir Firstdate det bästa verktyget för att dejta singlar i hela Skandinavien. Medlemsmedelåldern ligger på 25+ och de flesta är mellan 25-60 år.

Hur fungerar det?

Registreringen är enkel och snabb med detaljerade kriterier. Du Ian ladda upp upp till 10 bilder. Efter registreringen, som är gratis kan du se medlemmarnas profiler och skicka mail. För ytterligare service krävs premiumsabonnemang.

Hjälp och säkerhet

Firstdate använder dina personuppgifter mycket varsamt och tar din integritet på största allvar. All information är krypterad och det är du själv som avgör om du vill lämna ut dem.

Viktigaste kännetecken

Siten kan verka lite ostrukturerad vid en första anblick, men visar sig vara väldigt användarvänlig och ger en bra översikt av singlar som kan intressera dig, genom de sidobilder som uppdateras vid varje sidvisning. Listan över nya medlemmar lockar dig ut på upptäcksfärd och du kan lätt utforska de profiler som intresserar dig. Dessutom kan du se vem som har lagt till dig i sin lista!
Du har tillgång till internationella medlemsprofiler.  Med funktioner som ”singelmingel” och ”hot-or-not” så blir det lätt att navigera sig fram till singlar som kan intressera dig.

Vår synpunkt

Firstdate vänder sig till skandinaviska singlar som söker efter ett seriöst förhållande. Baserat på sin breda användardatabas och de många interaktionsmöjligheterna, erbjuder Firstdate stora chanser för att möta kärleken.
Ofta är det så att de mest seriösa dejtingsajterna ofta också är de dyraste, och så är det även i detta fallet. Värt att notera, är att firstdate har en dategaranti för sina guldmedlemmar. Om du inte har funnit en date inom de första 6 månaderna så får du pengarna tillbaka.