Skip navigation

Seriösa dejting

Letar du efter en livspartner eller en vän du kan lita på? Har du aldrig kunnat påbörja en romans eller en sambohitta en partner i dem mångfaldiga kärlek- och vänskaps plattformar du snokat i? Vvi har mottagit din nödsignal. Vi har hittat den berömda personen som förstår dig och din känslighet. Din låga har här återupptänds och din lekkamrat väntar på dig för att börja spela. Vi har valt ut de bästa seriösa datingsajterna i Sverige under 2020 åt dig så att du kan börja ett nytt äventyr och hitta din kärlek och romantiska partner.

Read more
Read less
Sajt
Viktigaste punkter
Redaktionens anmärkning
Antal medlemmar
Betyg

Match.com

 • Toppen för dig över 35 år
 • Live chatt
 • Sveriges mest seriösa dejtingtjänst
 • Träffa singlar på våra roliga events
9.8 / 10
[ Vår analys ]
2'500'000 Singlar
Ideal åldern25-49

Academic Singles

 • Matchmaking för 30+
 • Högkvalitativa personlighetsprofiler
 • Med fokus på högutbildade svenskar
8.7 / 10
[ Vår analys ]
120'000 Singlar
Ideal åldern30-65

ElitSinglar

 • Uteslutande för överklassinglar
 • Vetenskapligt framtagna matchningar
 • Stor användardatabas
8.6 / 10
[ Vår analys ]
1'500'000 Singlar
Ideal åldern40+

OurTime

 • Perfekt för seniorsinglar
 • Dynamiskt och tillgängligt webbforu
8.1 / 10
[ Vår analys ]
2'000'000 Singlar
Ideal åldern50+

Alla ingredienser finns tillgängliga för att hitta ett seriöst förhållande

Dejtingsajter online erbjuder alla chansen att finna en person med samma livsstil. Om en man söker en kvinna för en natt eller om en kvinna söker en man för en mera långvarig relation, spelar det ingen roll: dejtingsajter online har svar till alla profiler!

En dejtingsajt kan vara målinriktad eller global, detta beror på det tilltalade ämnet. Hur som helst, de seriösa dejtingsajterna förblir bland de mest besökta plattformarna, vilket beror på den säkra karaktär de sprider utöver möjligheten att hitta kärleken.

På vår dejtingsajtsrankning, har vi skapat en särskild kategori för seriösa möten som ämnar att bilda långvariga förhållande mellan medlemmarna. En seriös man ska där kunna hitta en ogift kvinna och en ogift kvinna ska där kunna hitta utan problem en seriös man.

För ossär det viktigt att välja en bra dejtingsajt när man börjar söka sin partner (en kvinna eller enman vars mål är att finna kärleken).

Alltför många dejtingsplattformar har dålig kvalitet, därför har vi gjort ett visst outtömligt urval som representerar de mest seriösa dejtingsajter som tillåter singlar som söker långvariga förhållanden att finna kärleken.

Med vårt teams rankning, blir det lättare att hitta kärleken online!

Nu när du har framför dig vår rankning av de mest seriösa dejtingsajterna, blir det lättare och snabbare att hitta kärleken!

Vårt team har testat och noga valt ut dessa sajter. Goda funktioner, profiler med så kallade ”hög kvalité”, vänlig omgivning, bra reaktivitet, välgrundade rykten, försäkrade seriösa möten.

Alla urvalskriterier finns i vår rankning. Om du är en kvinna och singel, kommer du, bara efter några sökande, att snabbt hitta en man som söker en kvinna som du.

Om du är en singel kvinna som söker en man för en första träff som kanske leder till ett seriöst förhållande, ska du inte vänta länge !

Singlar som har samma syn på vad ett par är och som önskar lansera sig tillsammans i framtiden, ska lätt kunna hitta varandra bland de sajter vi föreslår i vår rigorösa rankning.

Kort sagt, det är nu lättare för singlar att finna kärleken online. Nog med de oändliga sökanden på nätet genom misstänksamma plattformar som inte leder någonstans.

Vi serverar här det yppersta av seriösa sajter! Det är dags för dig att testa dem och välja den som ska kunna vägleda dig mot singeln du väntat på. Ja, hitta kärleken online är inte längre ett omöjligt uppdrag.

Dessa sajter har alla valts ut noggrant efter att ha genomgått flera mycket strikta tester. Alla tester har utförts anonymt av vårt expertteam för att välja ut webbplatserna med de bästa navigeringsalternativen, profilerna av högst kvalitet, bästa respons, bästa betyg och så klart de webbplatser som endast fokuserar på seriös onlinedating och seriösa möten.

Alla dessa urvalskriterier finns därför i vårt rankningssystem. Om du är en singel kvinna på jakt efter en speciell person, kommer du snabbt att falla för en man som söker en kvinna som dig.

Det är så enkelt. Äktenskapsmäkling, gemensamma intressen, kommunikation och spänning: dessa är huvudreglerna för datingsajter.

Det var en gång en singel som ville hitta kärleken …

Ett seriöst förhållande tillhör inte längre till sagovärlden!

Med vårt teams rankning kan vi försäkra dig att det finns seriösa dejtingsajter som erbjuder alla verktyg som behövs för att du ska vilja registrera dig och etablera förbindelser med en annan singel.

På dessa seriösa plattformar, inga prinsar eller prinsessor, bara normala och seriösa singlar som vill hitta kärleken och långsiktiga förhållanden.

Datingsajter online erbjuder möjligheten att träffa och lära känna människor som delar din livsstil eller dina preferenser.

Vare sig du letar efter någon för en tillfällig träff, för ett seriöst förhållande eller ett varaktigt vänskapsförhållande, så är seriösa datingsajter ett fantastiskt sätt att börja din sökning.

Datingsajter online kan vara mycket fokuserade eller mer allmänna beroende på det område de inriktar sig på, därför är det viktigt att så effektivt som möjligt välja ut DEN bästa seriösa datingsajten för dig.

Om man tänker på att seriösa datingsajter verkligen är den populäraste typen av sajter, kan det vara lite knepigt att rikta in sig på och välja ut de bästa sajterna som kan uppfylla dina behov och önskemål.

Med detta i åtanke, har vi skapat vår rankinglista över de bästa seriösa datingsajterna i Sverige under 2020 för att enbart fokusera på webbplatser som specialiserar sig på att upprätta varaktiga förhållanden.

En seriös man kan nu hitta en singel kvinna med seriösa intentioner och en singel kvinna kan enkelt hitta en seriös man om de väljer en datingsajt med omsorg.

Det är enklare att hitta kärleken med vår rankinglista!

Read more
Read less

#DatingQuestion: Vad pratar du med en tjej om online?

Många singelmän verkar tvivla på sig själva när det kommer till att starta en konversation med en tjej online. Sanningen är att det inte finns ett enkelt svar som funkar för alla, men det finns definitivt några tips som kan hjälpa dig att få samtalet att flyta på lite lättare.[...]

2 bevisade sätt för kvinnor att lyckas: online-dejtingtips från Zoosk

Zoosk är en av de mest populära dejtingsidorna i världen. Med sina stora grupp av singlar har dejtingsidan lärt sig mycket av sina användare genom åren. Det finns många online-dejtingtips och råd på nätet, men den här gången har Zoosk grävt ner sig i de bästa tipsen för kvinnor. Kära[...]

Den här webbplatsen använder cookies för att ge dig en bättre webbläsningsupplevelse. Få mer information om hur vi använder cookies och hur du kan ändra dina inställningar.