Alla dejtingsajten

Match.com

Det är ingen tvekan om att match.com är en av världens mest populära online-datingsidor.En seriös dejtingsida som har lyckats erövra miljoner hjärtan med sitt effektiva matchningssystem och stora och roliga evenemang för att träffa andra singlar!

eDarling

eDarling är en partnerförmedlare med matchningsmetod baserad på affinitet som vänder sig till singlar i sökandet efter långsiktiga och stimulerade förhållande. Sin matchnings algoritm baseras på modellen ”Big Five Personnality Traits” vilket är en av den mest inflytande modellen de senaste åren.

ElitSinglar

ElitSinglar är en av de mest populära dejtingsajterna på nätet för välutbildade yrkesgrupper i Sverige för singlar som söker en långvarig relation.Är du ambitiös? Söker du en långvarig, seriös relation? Sofistikerad?

Be2

Be2 lägger all sin energi på dejting med matchmaking, eller affinitetdejting.

Efter att ha börjat med att fylla ett frågeformulär, får du din psykologiska profil. Den ska optimera din sökning genom likasinnade singlar.

Sajten finns redan i över 40 länder och den har blivit en allmän känd referens bland dejtingsajter i Frankrike.

Dess rykte har bildats tack vare den höga profilkvaliteten och medlemmarnas seriösa och konstruktiva målsättning.

Victoria Milan

Victoria Milan är världens första dejtingsajt för gifta och samboende som söker en affär. Oavsett om du är singel eller gift söker en anonym webflirt eller en engångsaffär är sajten byggt för dig.

Victoria Milan är mycket vältänkt och erbjuder 100 % diskretion och anonymitet.

Snabbflirt

Om du letar efter en av de bästa flirtsidorna för att starta ett svenska dejtingäventyr rekommenderar vi dig att kolla vår Snabbflirt recension!Med de omfattande sökalternativen och matchmaking-förslagen kan du vara säker på att hitta någon med samma förväntningar som du på en rolig stund!

C-date

C-Date is a dating site that quickly displays the color. The site is one of the best online sites for temporary relationships.

Its goal is not to find a life partner and no goals and obligations here.

As the name says well, Casual dating puts the emphasis on simple dates, that is, fun and unconcerned dates to share intense sensual moments.

Academic Singles

Academic Singles är en ledande dejtingservice som skapar kontakt mellan utbildade och framgångsrikt professionella svenska män och kvinnor vars önskan är att inleda ett nytt romantiskt förhållande.Webbplatsen har en unik matchmaking-algoritm som för samman kultiverade singlar med hänsyn till attraktion och samhörighet.

Grannflirten

Upptäck en av Sveriges bästa dejtingsajter!

Delta i en säker miljö för att flirta och träffa singlar i hela Sverige!

Den här webbplatsen använder cookies för att ge dig en bättre webbläsningsupplevelse. Få mer information om hur vi använder cookies och hur du kan ändra dina inställningar.