Skip navigation

Alla dejtingsajten

Match.com

Det är ingen tvekan om att match.com är en av världens mest populära online-datingsidor.En seriös dejtingsida som har lyckats erövra miljoner hjärtan med sitt effektiva matchningssystem och stora och roliga evenemang för att träffa andra singlar!

Academic Singles

Academic Singles är en ledande dejtingservice som skapar kontakt mellan utbildade och framgångsrikt professionella svenska män och kvinnor vars önskan är att inleda ett nytt romantiskt förhållande.Webbplatsen har en unik matchmaking-algoritm som för samman kultiverade singlar med hänsyn till attraktion och samhörighet.

ElitSinglar

ElitSinglar är en av de mest populära dejtingsajterna på nätet för välutbildade yrkesgrupper i Sverige för singlar som söker en långvarig relation.Är du ambitiös? Söker du en långvarig, seriös relation? Sofistikerad?

Mötesplatsen

… Review is coming …

OurTime

Ourtime är en ny dejtingsajt för vuxna singlar, som söker en ny romantisk dejt med en likasinnad person.Denna senior-dejtingsajt är en del av Meetic, som är en av de populäraste och mest välkända nätdejtingsajterna över hela världen. Ourtime erbjuder en unik upplevelse för seniorsinglar som vill hitta kärleken på ett dynamiskt, modernt och roligt sätt.

Victoria Milan

… Review in progress…

MatureDating

MatureDating är en bra dejtingsajt för singlar över 50 som erbjuder möjligheten att dela intressen och hitta samhörighet med människor med liknande intressen och värderingar.

Cupid

Cupid är en väldigt interaktiv och lättanvänd dejtingsajt för singlar.

40dejting

… Review in progress…

Den här webbplatsen använder cookies för att ge dig en bättre webbläsningsupplevelse. Få mer information om hur vi använder cookies och hur du kan ändra dina inställningar.