Skip navigation

Alla dejtingsajten

Match.com

Det är ingen tvekan om att match.com är en av världens mest populära online-datingsidor.En seriös dejtingsida som har lyckats erövra miljoner hjärtan med sitt effektiva matchningssystem och stora och roliga evenemang för att träffa andra singlar!

ElitSinglar

ElitSinglar är en av de mest populära dejtingsajterna på nätet för välutbildade yrkesgrupper i Sverige för singlar som söker en långvarig relation.Är du ambitiös? Söker du en långvarig, seriös relation? Sofistikerad?

OurTime

Ourtime är en ny dejtingsajt för vuxna singlar, som söker en ny romantisk dejt med en likasinnad person.Denna senior-dejtingsajt är en del av Meetic, som är en av de populäraste och mest välkända nätdejtingsajterna över hela världen. Ourtime erbjuder en unik upplevelse för seniorsinglar som vill hitta kärleken på ett dynamiskt, modernt och roligt sätt.

Singles50

Singles50 håller på att bli en av de populäraste dejtinsajterna för singlar i Sverige. En dejtingsajt för seniorer som med stor framgång specialiserat sig på långsiktiga och meningsfulla relationer.Singles50 har ett effektivt matchmaking-system och lyckas därför hitta de bästa matchningarna för dig, oavsett om du letar efter lokala singlar eller bara vill vidga din horisont.

Victoria Milan

Victoria Milan är världens första dejtingsajt för gifta och samboende som söker en affär. Oavsett om du är singel eller gift söker en anonym webflirt eller en engångsaffär är sajten byggt för dig.

Victoria Milan är mycket vältänkt och erbjuder 100 % diskretion och anonymitet.

Cupid

Cupid är en väldigt interaktiv och lättanvänd dejtingsajt för singlar.

MatureDating

MatureDating är en bra dejtingsajt för singlar över 50 som erbjuder möjligheten att dela intressen och hitta samhörighet med människor med liknande intressen och värderingar.

Den här webbplatsen använder cookies för att ge dig en bättre webbläsningsupplevelse. Få mer information om hur vi använder cookies och hur du kan ändra dina inställningar.