Skip navigation

Alla dejtingsajten

Match.com

Det är ingen tvekan om att match.com är en av världens mest populära online-datingsidor.En seriös dejtingsida som har lyckats erövra miljoner hjärtan med sitt effektiva matchningssystem och stora och roliga evenemang för att träffa andra singlar!

ElitSinglar

ElitSinglar är en av de mest populära dejtingsajterna på nätet för välutbildade yrkesgrupper i Sverige för singlar som söker en långvarig relation.Är du ambitiös? Söker du en långvarig, seriös relation? Sofistikerad?

OurTime

Ourtime är en ny dejtingsajt för vuxna singlar, som söker en ny romantisk dejt med en likasinnad person.Denna senior-dejtingsajt är en del av Meetic, som är en av de populäraste och mest välkända nätdejtingsajterna över hela världen. Ourtime erbjuder en unik upplevelse för seniorsinglar som vill hitta kärleken på ett dynamiskt, modernt och roligt sätt.

eDarling

eDarling är en partnerförmedlare med matchningsmetod baserad på affinitet som vänder sig till singlar i sökandet efter långsiktiga och stimulerade förhållande. Sin matchnings algoritm baseras på modellen ”Big Five Personnality Traits” vilket är en av den mest inflytande modellen de senaste åren.

Victoria Milan

Victoria Milan är världens första dejtingsajt för gifta och samboende som söker en affär. Oavsett om du är singel eller gift söker en anonym webflirt eller en engångsaffär är sajten byggt för dig.

Victoria Milan är mycket vältänkt och erbjuder 100 % diskretion och anonymitet.

C-date

C-date är den perfekta informella dejtingsajten för frisinnade människor på jakt efter en kortsiktigt fling eller ett kravfritt förhållande.Just nu har över 36 miljoner män och kvinnor anmält sig till dejtingsidan för att hitta en lämplig partner för spännande och diskreta möten, och sidan har därmed blivit ett globalt riktmärke för avslappnade dejtare på internet.

Snabbflirt

Om du letar efter en av de bästa flirtsidorna för att starta ett svenska dejtingäventyr rekommenderar vi dig att kolla vår Snabbflirt recension!Med de omfattande sökalternativen och matchmaking-förslagen kan du vara säker på att hitta någon med samma förväntningar som du på en rolig stund!

Academic Singles

Academic Singles är en ledande dejtingservice som skapar kontakt mellan utbildade och framgångsrikt professionella svenska män och kvinnor vars önskan är att inleda ett nytt romantiskt förhållande.Webbplatsen har en unik matchmaking-algoritm som för samman kultiverade singlar med hänsyn till attraktion och samhörighet.

Singles50

Singles50 håller på att bli en av de populäraste dejtinsajterna för singlar i Sverige. En dejtingsajt för seniorer som med stor framgång specialiserat sig på långsiktiga och meningsfulla relationer.Singles50 har ett effektivt matchmaking-system och lyckas därför hitta de bästa matchningarna för dig, oavsett om du letar efter lokala singlar eller bara vill vidga din horisont.

Den här webbplatsen använder cookies för att ge dig en bättre webbläsningsupplevelse. Få mer information om hur vi använder cookies och hur du kan ändra dina inställningar.