Skip navigation

Om oss

Medvetna om det utbrott av dejtingsajter de sista åren och svårigheten som detta har skapat för att hitta den rätta personen, har vi skapat denna webbplats med en rankning av dejtingsajter. Detta för att hjälpa dig att se tydligare i denna väldiga dejtingsajt-röra som har bildats på nätet. Vi har mycket seriöst och noggrant etablerat en jämförelse av dejtingsajter som vi tror är de mest seriösa för att underlätta livet för dig i dina känsliga utvandringar.

Även om denna rankning visserligen är helt subjektiv, är vi övertygade om att den visar ett representativ prov på de mest seriösa dejtingsajter som finns på nätet. Det är din tur att testa, att värdera. Genom att besöka våra sidor och läsa våra åsikter, kan du göra din egen sida. Naturligtvis kommer vi att lyssna på alla dina anmärkningar och olika förslag och analysera dem på ett seriöst sätt.
Alla inom vårt team har redan använt dejtingsajter och de flesta av oss är än idag tillsammans med partnern träffat online.
Vi önskar föreslå dig en klar och väsentlig rankning baserad på användarnas verkliga erfarenheter. Vi bjuder dig tillfället att också notera de plattformar som finns i vår rankning för att ge din åsikt (klicka på de små hjärtana). Vi hoppas att vår jämförelse hjälper dig i din sökning och vi önskar dig fina träff online!
De olika testerna innehåller givetvis en del av subjektivitet, våra provare är inga maskiner, de har alla sin egen känslighet. Vi accepterar alla åsikter, så var inte rädd att ta kontakt med oss om du tycker att vissa av våra tester inte är schysta med era favorit plattformar.

Vi önskar dig en god upptäckts vandring bland alla plattformar som vi har valt och hoppas att du lyckas hitta din drömprins eller prinsessa.

[email protected]

Den här webbplatsen använder cookies för att ge dig en bättre webbläsningsupplevelse. Få mer information om hur vi använder cookies och hur du kan ändra dina inställningar.