Skip navigation

50plusmatch

Senaste uppdatering februari 8, 2022 av Olivia

50plusmatch är sajten för aktiva 50 plussare som söker dejta i full säkerhet och finna ett seriöst och långvarigt förhållande.

Hur fungerar det?

Registrering på 50plusmatch är gratis, och det ger inträde till basfunktioner: skapa en profil, ladda upp bilder, göra en egen sökprofil, skicka intressemeddelande och svara på meddelande från fullständiga medlemmar. Du skapar din profil genom 7 enkla steg. En klar och tydlig beskrivning av dig själv rekommenderas men det finns inga krav. Önskar du ha tillstånd till övriga betalande funktioner måste du registrera dig som ”fullständig medlem” och du kan då bland annat skicka personliga meddelanden, se vem som besökt din profil, se andras sökprofiler etc. Samtidigt kan du blockera de medlemmar du inte vill att de ska se din profil eller skicka dig meddelanden och välja att vara synlig eller anonym när du surfar på sajten.

Kundtjänst och säkerhet

En kundservice där du kan ställa dina frågor finns tillgänglig på plattformen och den garanterar personliga svar på alla frågor. 50plusmatch garanterar din anonymitet och försäkrar att medlemmarnas personliga information behandlas konfidentiellt och används endast av 50plusmatch medlemmar.

Viktigaste kännetecken

50plusmatch rör sig runt i Europa men fokuserar sig huvudsakligen på den lokala marknaden, sajten anpassar sig till ditt lands sätt att vara. Dejtingsajten lägger stor vikt och möda på att ha ditt förtroende och den ämnar att ständigt förbättra användarvänligheten för lätt och smidigt komma i kontakt med en partner. Alla profiler kontrolleras för hand och medlemmarna har möjlighet att organisera olika aktiviteter.

Vår synpunkt

Den högt seriösa kvalitet och säkerhet som sajten erbjuder är mycket uppskattade. Sajten är användarvänlig och lätt att surfa på. I sin sträva att erbjuda sina medlemmar en hög kvalificerad service, adapteras 50plusmatch dejtingsajt ständigt till kundernas nya förfrågningar och fordran.

Den här webbplatsen använder cookies för att ge dig en bättre webbläsningsupplevelse. Få mer information om hur vi använder cookies och hur du kan ändra dina inställningar.