Academic Singles

Senaste uppdatering juli 17, 2017 av Olivia

Academic Singles

När en del personer kanske säger att motsatsen attrahera så tror dejtingsidan Academic Singles snarare på att matchmaking är det bästa sättet att hjälpa folk att hitta den rätta partnern. Relationer som startar med stormande känslor hos bägge parter håller i själva verket oftast bara en kort tid. Det är precis därför som alla partnerförslag hos Academic Singles baseras på din personlighet och det test som du gör när du registrerar dig.
Sidan är specialiserad på singlar med en hög utbildningsnivå och gör det möjligt för singlar i Sverige att hitta kärleken.

Hur fungerar Academic Singles?

För att garantera att din önskan att finna kärleken går i uppfyllelse svarar alla medlemmar på några frågor om vad de letar efter och hur de skulle beskriva sig själva. Testet på Academic Singles tar ungefär 15 minuter och gör att systemet sedan hittar matchningar som baseras på alla dina svar.

Academic Singles grundfunktioner

Dejtingsidan och den tillhörande appen är båda väldigt användarvänliga. Funktionerna för Academic Singles är väldigt enkla: du skapar en profilsida på några få klick och kan då söka efter din ideala partner genom filter och rekommendationer. För att kommunicera med andra singlar på Academic Singles Sweden måste du uppgradera ditt konto till ett avgiftsbelagt medlemskap. Du kommer att kunna se alla profilbilder, chatta och skicka privata meddelanden.

Kundservice och säkerhet

Academic Singles webbsida är helt säker. Dina personliga uppgifter är skyddade. Uppgifterna får inte spridas till en tredje part. Du kan enkelt ändra dina personliga inställningar om det skulle behövas.

Varför ska du välja Academic Singles

Vi uppskattar att Academic Singles är till för singlar i Sverige som har höga förväntningar vad gäller utbildningsnivå och som letar efter ett seriöst förhållande. Den korta tid det tar att bestämma dig och registrera dig hos det största nätverket för matchmaking i världen är absolut värt besväret.