Skip navigation

Academic Singles

Senaste uppdatering september 13, 2019 av Olivia

En del personer kanske säger att motsatser attraherar varandra, men dejtingsidan Academic Singles tror snarare på att ett system för matchmaking är bästa sättet för att hjälpa folk att hitta den rätta partnern.

Många seniorförhållanden startar på grund av två människors hormoner och i slutänden är det historier som bara göra dig lycklig för en kort tid.

Det är därför alla partnerförslag som görs av Academic Singles baseras på personlighet och ett test som du gör när du registrerar dig.

Sidan är specialiserad på seniorsinglar vilket gör det möjligt att finna kärleken vid vilken ålder som helst…

Academic: hur fungerar det?

För att du ska använda Academic på rätt sätt kommer du att gå igenom ett personlighetstest som första steg.

Utifrån dina svar görs en analys som baseras på egenskaper som anses viktiga i en relation. Sen kommer ”affinitetsalgoritmen” att matcha din profil med de seniorsinglar som bäst passar din profil.

Det här tillvägagångssättet gör att du kan hitta medlemmar som bäst passar din personlighet och öka oddsen för att du ska hitta rätt person.

Generellt sett är tjänsterna som erbjuds av Academic ganska lika andra matchmakingsidor. Men till skillnad från konkurrenterna breddar Academic sökkriterierna för att du ska se fler potentiella profiler som matchar din. Både inskrivningen och personlighetstesten är gratis men du bör teckna ett medlemskap för att få ut det mesta av Academics tjänster.

Personlighetstestet är ett komplett sådant. Dina svar kommer att bestämma din profil och därmed den typ av profiler som kommer att skickas till dig.

Academic Singles test tar bara 15 minuter och gör att systemet kan hitta matchningar som baseras på alla dina svar.

Academics test

För se till att du har alla odds på din sida för att hitta en romantisk partner kan du titta närmare på funktionerna och råden från Academics experter.

Huvudfunktioner

Om du vill starta en seriös relation och är villig att ta dig tid att utföra ett djupgående personlighetstest är Academic som gjort för dig. Tack vare ”matchmaking-algoritmen” kommer du bara att se partners som är kompatibla med din personlighet. Det här gör att du kommer att spara tid och att du kan försäkra dig om en lång och seriös relation.

  • Bra sökfilter: möjlighet att filtrera sökningen på rätt sätt
  • 5 steg: registrera, besvara frågorna, du får resultatet inom 48 timmar, du kan börja leta efter matchningar, du kan komma i kontakt med andra profiler.
  • Dejtingsidan och den särskilda appen är båda väldigt användarvänliga.
  • För att kommunicera med andra seniorsinglar på Academic Singles måste du uppgradera ditt konto till ett avgiftsbelagt medlemskap.
  • Sedan kan du se alla medlemmars bilder, chatta och skicka privata meddelanden.

Du kan också leta i Academics blogg för att få fler tips och råd för din dejting.

Academics Pris

Medlemskap Kostnad Kostnad per månad
3 månader 1497 kr 499 kr
6 månader 1494 kr 249 kr
12 månader 2388 kr 199 kr

Pålitlighet och säkerhet

Academic Singles webbsida är helt säker. Din personliga information är kodad. Ingen spridning till tredje part. Du kan enkelt ändra dina personliga inställningar om det behövs. En strikt kontroll görs av kundtjänst för att avböja eller radera allt oseriöst innehåll.

Academics betyg: vår åsikt

Pros  Kons 
Personlighetstest

Effektiv matchmaking

Individuell coaching

Kortaste teckningstid 3 månader

Premiummedlemskap krävs för att få tillgång till funktioner

Academic lägger extra vikt vid kvaliteten för tjänsten som tillhandahålls till dess medlemmar. Dejtingsidan är helt tillägnad seriösa möten för närhet i en respektfull miljö. En stark dejtingsida vars popularitet har växt de senaste åren tack vare att den är seriös och lyckas skapa långvariga relationer som håller. Vi uppskattar att Academic Singles är till för seniorsinglar med höga förväntningar vad gäller akademisk nivå och som är uppriktiga i sitt sökande efter en relation. Den korta tid det tar att bestämma dig och registrera dig på det största nätverket för matchmaking är verkligen värd besväret.

Den här webbplatsen använder cookies för att ge dig en bättre webbläsningsupplevelse. Få mer information om hur vi använder cookies och hur du kan ändra dina inställningar.