Skip navigation

Om Victoria MilanOm

Senaste uppdatering december 30, 2022 av Olivia

Victoria Milan är världens första dejtingsajt för gifta och samboende som söker en affär. Oavsett om du är singel eller gift söker en anonym webflirt eller en engångsaffär är sajten byggt för dig.

Victoria Milan är mycket vältänkt och erbjuder 100 % diskretion och anonymitet.

Hur fungerar det?

Att skapa sin profil hos Victoria Milan är oerhört enkelt och lätt. Uppge inte personliga upplysningar om dig, sajten kommer att kasta bort dem automatiskt för att garantera medlemmarnas anonymitet.

Vi rekommenderar dig att skapa en e-adress med anonymt användarnamn som du använder i din aktivitet på sajten för att försäkra dig det högsta diskretion speciellt gentemot din sambo.

Ladda upp en bild för att öka antalet svar och använd dig av den tillgängliga funktionen som låter dig dölja eller sudda en del av kroppsdelar.

Du kan givetvis ladda upp fler foton och bestämma vilka medlemmar får tillstånd att titta på dem.

Viktigaste kännetecken

När du väl är registrerad, kan du börja söka partner enligt dina egna kriterier: ålder, kön, personlighet, intressen och sexuella preferenser.

Flera kommunikationsverktyg finns tillgängliga på sidan: ta första steget ut med en flirt och skicka därefter en vanlig e-mail för att börja en riktig konversation. Du kan också använda chattfunktionen för att kommunicera direkt med andra medlemmar.

Här är de två funktioner som vi föredrar:

  • Auto-logout: efter några minuter utan aktivitet på sajten, loggas du ut automatiskt och blir styrd till en annan webbsajt
  • Ikonen ”anti-panik”: för att inte bli upptäckt av din sambo, denna ikon låter dig stänga sajten samtidigt som den automatiskt den laddar upp en neutral sida.

Skäl till att välja Victoria Milan

Victoria Milan är utan tvekan det bästa stället för att göra diskreta och taktfulla dejting Online. Alla ingredienser finns tillhands för att ge krydda åt ditt liv. Det har aldrig varit så lätt att ha en affär med Victoria Milan.

Victoria Milan priser

ABONNEMANG PRIS MÅNADSPRIS
3 månader 1497 Sek 499 Sek
6 månader 2094 Sek 349 Sek
12 månader 2998 Sek 249 Sek

Den här webbplatsen använder cookies för att ge dig en bättre webbläsningsupplevelse. Få mer information om hur vi använder cookies och hur du kan ändra dina inställningar.