Skip navigation

Hur hittar man en seriös kille på en dejtingsida?

Senaste uppdatering september 21, 2017

Bland falska profiler, desperata personer och de som redan är upptagna: det är inte lätt att hitta en riktigt seriös profil på en dejtingsida! Likväl finns det ett par enkla regler för att hitta potentiella ragg på nätet, samtidigt som du gör dig av med de jobbiga nätdejtarna! Tyvärr kan inte ens de mest respektabla sidorna garantera att alla inskrivna singlar är ärliga och ute efter seriösa möten. Vissa fuskar och respekterar inte spelreglerna. Så här gör du för att sortera bort dem!

Identifiera falska profiler på dejtingsidorna

Ingen är perfekt… Utifrån den här observationen borde det vara ganska lätt att sortera bort profiler för singlar som är alltför perfekta. De här personerna har med säkerhet något att dölja! Hur känner man igen dem? Det är enkelt: magmuskler som Brad Pitt, Colgate-smile eller solbränna som en surfare… Akta dig! Den perfekta mannen är bara ett lockbete. Se till att inte bli hans byte!

En konstig beskrivning som t ex innehåller sexuella anspelningar innebär också att du bör se upp. Perversa profiler är enkla att identifiera: en skum pseudonym, ett obehagligt närmande… Ta en annan väg!

En pseudonym på en dejtingsida säger mycket om personligheten. Pseudonymer som är alltför högtravande bör man se upp för: du letar generellt inte efter en Don Juan eller George Clooneys dubbelgångare, eller hur?

Analysera profilbilden

Tyvärr använder vissa singlar retuscherade eller photoshoppade profilbilder, ibland till och med en bild av en total främling. För att inte hamna i fällan, gör en enkel sökning på personens namn (och välj att visa bilder för sökningen).

Det är onödigt att slösa tid med någon som inte visar upp sitt rätta jag: du kommer förmodligen att bli besviken vid ert första möte. Rensa alltså frivilligt ut profilerna vars foton är alltför smickrande eller verkar onaturliga.

Dekryptera det första meddelandet

Sättet som ditt ragg tar den första kontakten på bör granskas med lupp. När allt kommer omkring, brukar man inte säga att det första intrycket är avgörande? Det är ungefär samma sak med det första meddelandet på en dejtingsida. De första stegen måste vara övertygande, artiga utan att vara malplacerade, inte för seriösa, men inte heller för nonchalanta.

Seriösa singlar är framför allt personer som visar respekt. ”Sms-språk” är också förbjudet: vi är inte i plugget, men letar efter en livskamrat! Det handlar alltså om att ta saker på allvar. Till sist, många singlar använder sig av tekniken ”kopiera/klistra in” och skickar ett kollektivt spammeddelande vars banalitet är lätt att identifiera ”Hej, jag är 25 år, jag är blond och trevlig.” Jag gillar bio och djur”.

Lär dig känna igen de seriösa singlarna

Förutom alla oseriösa nätraggare och medlemmar som spammar, kommer du förmodligen att få meddelanden från högtravande lovers (personen som kontaktar dig och säger att du är den vackraste kvinnan på jorden) eller mail från blödiga poeter.

Det finns många personer att filtrera bort eller lägga i mappen för ”inte seriös”. De potentiella singlarna anstränger sig alltid för att vara artiga och ärliga och skickar ett personligt meddelande Oroa dig inte, de här personerna kommer också att ringa på din dörr (eller snarare din inbox). När det kommer till kärlek är tålmodighet en dygd…

Learn more about "Seriösa möten"

Den här webbplatsen använder cookies för att ge dig en bättre webbläsningsupplevelse. Få mer information om hur vi använder cookies och hur du kan ändra dina inställningar.