Skip navigation

Var gör man seriösa möten på internet?

Senaste uppdatering september 21, 2017

Ett seriöst möte kan inte improviseras fram. Om du väntar på att den stora kärleken ska ringa på dörren kommer du förmodligen att sluta… ensam! Därför vill vi understryka att det är nödvändigt att ändra dina dagliga vanor för att den lyckligt utvalde ska ta plats i ditt liv. Du måste helt enkelt bjuda in honom eller henne. Ta mod till dig, ta saken i egna händer (sätt på din dator eller surfplatta) och sätt dig ned med en kopp kaffe: vi ger dig tips och tillvägagångssätt för att du ska hitta en verkligt seriös dejtingsida för att möta en partner.

Välj rätt dejtingsida

Bland dejtingsidor finns det vissa som är seriösa när de erbjuder sig att hjälpa dig att hitta en stabil partner, andra som improviserar. Kärlekscoacher, de som matchar resultatet av ditt personlighetstest med andra singlar som finns i deras databas, de som har en selektiv inskrivningsprocess, de som vänder sig till vissa speciella målgrupper, etc.

För att hitta en sida som kommer att hjälpa just dig att hitta en seriös relation, ställ dig först ett par frågor:

Vill du ha samma fritidsintressen som den här personen? Om det handlar om att gå på bio, gå härliga promenader eller äta italienskt: du kommer förmodligen inte ha några svårigheter att hitta en match. Om du däremot har mer specifika kriterier, t ex att göra golfresor, segla eller ägna sig åt triatlon tillsammans: då gör du rätt i att leta på en sida som grundar sig på de gemensamma beröringspunkterna hos paren, t ex Zoosk, som har visat sig vara väldigt effektiv.

Vill du hitta en person i samma ålder som du? De flesta dejtingsidorna vänder sig till singlar mellan 25 och 60 år, men vissa plattformar verkar dra till sig en äldre publik. Seniorer vänder sig snarare till Parship än Meetic eller Attractive World, som är trettioåringarnas favoritsidor.

Vill du hitta en person med samma sociala status som du? På Elite Rencontre privilegieras matchmaking mellan singlar med universitetsutbildning och högbetalda jobb, vilket gör att du kan vinna tid.

Tänk på kvalitet istället för kvantitet

Att hitta en seriös relation online kräver en viktig sak: att hitta rätt sida där de andra medlemmarna också letar efter en partner för en långvarig relation. De flesta riktigt seriösa sidor föredrar att sortera och välja sina medlemmar enligt olika metoder för att kunna erbjuda profiler som är så kompatibla som möjligt. Vissa gör ett urval genom att sätta högre priser, andra utesluter medlemmar som inte är tillräckligt aktiva eller letar efter falska profiler.

De bästa dejtingsidorna för att hitta en partner är sällan (eller aldrig) gratis! Det är alltså en utopisk dröm att hitta ditt livs kärlek på en gratis sida… De plattformar som är gratis är snarare till för kortvariga relationer. Profilerna är sällan relevanta och sorteringsfiltret är ofta otillräckligt för att hitta dina drömmars partner. Kärlek på nätet har ett pris, så nu återstår det bara att uppskatta hur mycket du är beredd att lägga ner på din jakt efter mannen eller kvinnan i ditt liv…

Learn more about "Seriösa möten"

Den här webbplatsen använder cookies för att ge dig en bättre webbläsningsupplevelse. Få mer information om hur vi använder cookies och hur du kan ändra dina inställningar.