Skip navigation

3 enkla trick för att dominera online-dejting

Senaste uppdatering januari 11, 2018

Nytt år, nya mål, nya möjligheter att hitta kärlek!

Den mest intensiva perioden för online-dejting har börjat! I flera år nu har det nya året varit avspark för den mest aktiva tiden för företag som sysslar med kärlek på nätet.

Den första söndagen på året, även känd som ”dejtingsöndagen” eller ”Dating Super Bowl” hos Match.com, är den dag då flest singlar registrerar sig på, och använder, dejtingsidor och appar.

Om du missade möjligheten att bli en del av Dating Super Bowl i söndags så behöver du inte oroa dig, du kan fortfarande komma ikapp och hitta en dejt! Spelet har bara börjat!
Nedan hittar du en lista med 3 trick för att boosta din dejtingprofil och attrahera fler singlar innan den mest romantiska tiden på året är över!

1. Imponera med dina foton, undvik selfies!

Den första saken som praktiskt taget alla som dejtar lägger märke till när de registrerar sig på en dejtingsida är andra användares profilbild.

Konkurrensen börjar här. För att stå ut i mängden bör du välja originella foton, sådana som antyder att ett liv med dig kan bli till ett riktigt äventyr.

Glöm fåniga selfies med putande läppar och toppmodell-poser. Välj istället bilder där andra kan se ditt riktiga jag! Ditt roliga, trevliga och äventyrliga jag!

2. Ägna lite tid åt att skriva ”Om mig”.

När du väl har fått uppmärksamhet från andra singlar med dina bilder bör du se till att de stannar i din profil för att kolla in (eller jaga!) annan relevant information om dig.

Med relevant menar vi något specifikt, en rolig faktagrej som visar att du är den perfekta matchningen!

Hur gör du det? Genom att skriva en underhållande ”Om mig”.

Du behöver inte avslöja alla intressanta fakta om dig själv vid första tillfället, men ta åtminstone lite tid till att skriva en trevlig beskrivning.

Gillar du att spela trummor? Är bungee jumping din stora passion i livet? Gillar du att ”rita” på människors hud (för att du är en fantastisk tatuerare)? Säg det nu!

För att få till en bra ”Om mig” bör du göra den enkel och rolig att läsa.

En okej dejtingprofil kan ge dig några kontakter som antagligen kommer försvinna ganska snart; en fantastisk beskrivning ger dig en potentiell livspartner!

3. Var en selektiv, men inte ”svårfångad” dejtare!

Ofta är det ett val att vara singel, inte en börda!

Kanske är du en av dem som har valt att vara singel eftersom du letar efter någon som verkligen kompletterar dig.

Du ska självklart vara selektiv med dina matchningar och skapa intresse, men spela inte svårfångad eftersom du då missar en bra möjlighet att träffa någon speciell!

Tänk på att din online-matchning troligen pratar med flera singlar samtidigt, så var beredd att visa dina bästa sidor för att besegra dina konkurrenter!

Varje sekund på en dejtingsida räknas. Strategin ”jag återkommer till honom/henne vid ett senare tillfälle för att öka intresset” fungerar inte alltid. Du kan faktiskt ge dig matchning till någon annan på en silverbricka!

Målet är att fixa en dejt, så ansträng dig för att lyckas med det!

Oavsett om du har provat lyckan på en dejtingsida förut eller om det här är första gången som du söker efter din själsfrände på nätet, så kommer de nämnda tricken att hjälpa dig att hantera online-dejting som ett riktig proffs!

Den här webbplatsen använder cookies för att ge dig en bättre webbläsningsupplevelse. Få mer information om hur vi använder cookies och hur du kan ändra dina inställningar.