Skip navigation

Bästa dejtingsidorna: Dessa är de 2 mest effektiva matchmaking-sidorna just nu!

Senaste uppdatering maj 22, 2018

Match

Varför gillar vi den här dejtingtjänsten?

Match.com är den är den bästa dejtingsidan när det gäller att sammanföra likasinnade användare genom att den tar hänsyn till hur de använder plattformen och interagerar med andra singlar.

Portalen använder en mycket effektiv Behavioral Matchmaking-motor som har hjälpt oss att få seriösa partnerrekommendationer.

Till skillnad från vår erfarenhet av Tinder lyckades vi med Macth komma i kontakt med människor som verkligen letade efter en seriös dejt (inte bara ett tillfälligt möte) utanför plattformen.

Är detta den rätta matchmakern för dig?

Om ditt mål är att, på ett mycket interaktivt sätt, träffa singlar i åldern tjugo till början av trettio år som verkligen vill ha en dejt som leder till ett seriöst förhållande är Match ett bra alternativ!

Elite Singlar

Elite Singlar är en webbsida för singlar över 30 som letar efter välutbildade partners.

Varför gillar vi den här dejtingtjänsten?

Det faktum att du kan få kontakt med andra akademiska singlar eller affärsmänniskor är en bra anledning att testa denna portal. Men enligt vår uppfattning var det som vi mest gillade det faktum att vi fick upp till 7 partnerförslag varje dag. Att hitta rätt partner tar tid, men vi fick verkligen mycket intressanta matchningsförslag: främst människor som var mycket kompatibla när det gällde personlighet.

Är detta den rätta matchmakern för dig?

Om du, precis som vi, är en upptagen affärsmänniska som knappt har tid att söka efter potentiella kandidater att gå ut på dejt med och vill träffa andra sofistikerade singlar på ett enkelt sätt så är Elite Singlar ett perfekt val!

Kolla gärna in vår rankning av de bästa dejtingsidorna för att se våra andra rekommendationer

Den här webbplatsen använder cookies för att ge dig en bättre webbläsningsupplevelse. Få mer information om hur vi använder cookies och hur du kan ändra dina inställningar.