Skip navigation

ElitSinglar Recension

Senaste uppdatering juli 10, 2024 av Olivia

ElitSinglar är en av de mest populära dejtingsajterna på nätet för välutbildade yrkesgrupper i Sverige för singlar som söker en långvarig relation.

Är du ambitiös? Söker du en långvarig, seriös relation? Sofistikerad?

Då motsvarar ElitSinglar dina förväntningar.

Ta reda på allt du behöver veta om den här dejtingsajten med vår alla omdömen om ElitSinglar!

ElitSinglar är en mycket populär nätdejtingsajt för sofistikerade svenska singlar som söker en möjlighet att träffa en fantastisk och potentiell matchning.

Singlar som letar efter sin själsfrände uppskattar den höga kvaliteten på matchmakingprocessen och den aktiva medlemsdatabasen.

Med mer än 13 miljoner singlar registrerade, 65 000 nya medlemmar per vecka, och nästan 2 000 nya par varje månad i 20 länder i hela världen, är sajten en av världens mest kända matchmakingsajter för kompatibla partners i världen.

Du vill träffa någon och du vet vad du vill ha ut av kärleken? Nu är rätt ögonblick att hitta kärleken!

ElitSinglar är DIN plats!

elitsinglar

Elisinglar: Hur fungerar det?

Elitsinglar personlighetstest

Personlighetstestet omfattar över 200 frågor uppdelade i 10 sektioner. Testet har gjorts med hjälp av psykologiprofiler för att få en fullständig bild av dig.

Det kan först tyckas lite omständligt men det har visat sig fungera och resultaten används för att hitta någon med liknande egenskaper för att ge människor den bästa chansen till ett lyckligt och långsiktigt förhållande.

Du kan spara dina framsteg under arbetets gång, så du behöver inte göra klart allt på en gång utan kan komma tillbaka och slutföra det när som helst. Tanken bakom det här frågeformuläret är att mäta din lämplighet för deras dejtingsida. När du väl har fyllt i frågeformuläret får du också en chans att beskriva egenskaperna hos din perfekta partner för att säkerställa mesta möjliga framgång.

ElitSinglar ger dig en beskrivning av din perfekta partner för att garantera att du hittar någon som inte bara matchar din personlighet utan ditt liv, något som kan vara ännu viktigare för mogna singlar och som ElitSinglar tar hänsyn till.

Du kan identifiera saker som din partners perfekta ålder och avståndet mellan er etc.

ElitSinglar har en stor internationell närvaro med ett mycket specifikt fokus: singlar med krav. Om du verkligen vet vad du vill ha ut av kärleken och du är helt säker på att du har vad som krävs kan du klara ElitSinglar urvalsprocess.

ElitSinglar matchningspoäng – så här fyller du i personlighetstestet:

Detta test är, som vi redan nämnt, en viktig del av ElitSinglars matchmakingprocess.

Personlighetstestet är uppdelat i tio delar. I princip räknar det ut dina personlighetsdrag utifrån din öppenhet, samvetsgrannhet, utåtvändhet, vänlighet och neuroticism.
ElitSinglar har satt ihop några tips för att få ut mesta möjliga av ElitSinglars personlighetstest på sin officiella webbplats:

 1. Var ärlig: det finns mer än 200 frågor och därför bör du överväga svaren noggrant. Försök inte ge det du tror är det rätta svaret, utan försök vara så ärlig som möjligt.
 2. “Skilj dig från mängden”, enligt en undersökning som nämns på deras officiella webbplats, “har profiler med mer information mycket större framgång med att attrahera lämpliga personer”.

Därför rekommenderar vi att du försöker ge en så komplett presentation av dig själv som möjligt.

ElitSinglar prova gratis

Efter registreringen presenterar plattformen en lista med potentiella matchningar för dig, som tar hänsyn till dina tidigare svar. Ett bra urval av profiler från lokala likasinnade svenska singlar: ambitiösa som letar efter en partner som är lika entusiastisk som de själva!

Tack vare detta intelligenta system för matchmaking, får du en mer personlig erfarenhet och därför kan du, via matchningssystemet eller genom att bara filtrera din sökning och bläddra efter profiler, lätt hitta en välutbildad man/kvinna som verkligen motsvarar dina förväntningar!

ElitSinglar lovar att hjälpa sofistikerade svenskar i deras sökande efter den perfekta matchningen. Det unika matchningssystemet är mycket effektivt när det gäller att presentera dina matchningar med den bästa potentialen, vilket ökar dina chanser att hitta din älskade.

Eftersom användarna har seriösa avsikter, är det knappast troligt att du hittar en falsk profil.

ElitSinglar sök

ElitSinglar har förmodligen ett av de mest effektiva sökfiltren. Användarnas mål är ju trots allt att hitta den bästa matchningen!

Du kan filtrera dina resultat efter plats, kön, ålder, yrkesstatus och en mycket omfattande lista!

Se till att använda den så mycket du vill, eftersom du kan söka efter exakt den matchning du söker.

Huvudfunktioner

 • ElitSinglar intuitiva gränssnitt är ganska enkelt att använda.
 • Selektiv registreringsprocess
 • Du kan när som helst ändra egenskaper för din perfekta partner
 • ElitSinglar raderar automatiskt icke aktiva medlemmar
 • Den intuitiva designen gör gränssnittet extremt användarvänligt
 • Värd ett besök är också Elitsinglar blogg med intressant information och råd om online-dejting.

ElitSinglar priser

Abonnemang Pris Månadspris
3 månader 1842 Sek 599 Sek
6 månader 2994 Sek 499 Sek
12 månader 3588 Sek 299 Sek

Tillförlitlighet och säkerhet

Säkerhet är viktigt för ElitSinglar. Din information är krypterad för att säkerställa din integritet och dina personliga kontaktuppgifter överförs inte.

Ett bedrägeribekämpningssystem har införts för att säkerställa att medlemmarna känner sig trygga när de surfar på webbplatsen.

Är dina uppgifter säkra hos ElitSinglar ?

När det gäller personuppgifter, förbinder sig ElitSinglar att behandla dina uppgifter med total integritet tack vare våra krypteringssystem.

Det måste noteras att ElitSinglar inte delar uppgifter med tredje part.

ElitSinglar garanterar alla sina användare en användarvänlig upplevelse, så att alla kan bläddra och söka en partner i förvissningen att deras personuppgifter är i goda händer.

Hur avbryter jag min prenumeration på ElitSinglar?

Om du har ett premiumkonto hos ElitSinglar och du känner att du hittat det du sökte, kan du avbryta din prenumeration när som helst. Se bara till att du avbryter den automatiska förnyelsen av ditt konto 7 dagar före prenumerationsperiodens slut.

Det kan du göra på olika sätt:

 • Via internet genom att fylla i avregistreringsformuläret.
 • Skicka ett meddelande till användarnas supportteam.
 • Via fax.
 • För att bekräfta avregistreringen måste du ange din personliga säkerhetskod, som du återfinner under ”Information om mitt konto”.

Så här raderar du din profil från ElitSinglar

Om du redan hittat kärleken och du tycker det är dags att gå vidare, kan du alltid radera din profil genom att gå till menyn för mitt konto, därefter till avsnittet information om mitt konto och till sist klicka på radera mitt konto.

Om du inte längre vill fortsätta att vara en del av ElitSinglars nätverk kan du radera din profil genom att gå till menyn Mitt konto, därefter till avsnittet Information om mitt konto och sedan klicka på motsvarande alternativ för att radera kontot.

När du raderar dina uppgifter, försvinner alla uppgifter från ElitSinglar och du får ingen ytterligare bekräftelse.
Om du vill ansluta dig till nätverket igen i framtiden måste du registrera dig och skapa en ny profil.

Elitsinglar betyg: vår åsikt

Fördelar  Nackdelar
Bra kvalitet & aktivitet

Stor användardatabas

Hög användarkvalitet

Initialt urval

 

EliteSinglar är en av de bästa online-dejtingsidorna i Sverige om du ser dig själv som en välutbildad och sofistikerad singel.

Denna dejtingsida är uteslutande för överklassinglar och hävdar inget annat! Om du är runt 30 – 50 år eller äldre och är intresserad av ett seriöst och ärligt förhållande behöver du inte leta längre, EliteSinglar är perfekt för dig.

Det finns singlar i hela Sverige i alla åldrar och med olika demografisk bakgrund som söker en passande partner.

Skulle du beskriva dig själv som sofistikerad? Ambitiös eller krävande? Då borde EliteSinglar vara den mest lämpliga dejtingsidan för att uppfylla dina krav.

Tack vare sitt högkvalitativa matchmaking-system och en av de mest aktiva medlemskapsgrupperna är EliteSinglar det mest seriösa och pålitliga stället att leta efter din perfekta partner.

Om du är mellan 30 och 50, söker en seriös partner och är redo att bygga ett långvarigt förhållande kan dessa två dejtingsidor vara mycket intressanta för dig.

Med en kvalificerad databas med miljontals singlar är EliteSinglar mycket tillgängligt och det är enkelt för dig att hitta en kompatibel partner.

Vi uppskattade också den högkvalitativa matchmaking-tekniken som används av EliteSinglar, som syftar till att presentera likasinnade singlar för varandra baserat på hur ni interagerar med varandra.

Var proaktiv och gå in i EliteSinglar fantastiska värld! Upptäck hur lätt det är att träffa singlar!

Den här webbplatsen använder cookies för att ge dig en bättre webbläsningsupplevelse. Få mer information om hur vi använder cookies och hur du kan ändra dina inställningar.