Skip navigation

Våra tips till alla singlar

Senaste uppdatering september 22, 2017

Att leva ensam passar vissa personer: att få bestämma själv, slippa bråk om fjärrkontrollen, mer plats i sängen, inga kompromisser när det kommer till matlagning. Kort sagt, det finns singlar som älskar att ägna sig enbart åt sig själva. Däremot lider vissa av ensamheten och känner sig ständigt illa till mods. De fruktar familjesammankomster, presenter som ”40 recept för en person” och besöker nästan aldrig sina vänner som lever i par, avundsjuka på deras glädje. För alla de här personerna är det dags att byta civilstatus och göra mamma glad som hoppas på barnbarn en dag. Det räcker med att följa våra dejtingtips för att äntligen starta ett liv tillsammans med någon.

Ta sitt kärleksliv i egna händer

Först och främst måste du sluta hoppas på att drömprinsen kommer att dyka upp av sig själv… Som singel träffar man inte någon om man är passiv. Verkligheten ligger så långt ifrån sagorna som bara går: för att hitta kärleken måste du leta efter den! Gå ut, rör på dig, ragga… Det är de aktiva som lyckas i kärlekslivet! Om det så är på en dejtingsida, via sociala medier, via en förening, så måste du ta kontakt med andra om du inte vill vara singel längre.

Dansklubbar är t ex ett utmärkt ställe för singlar. Man lär känna folk genom att dela en gemensam passion, sensuell dessutom (beroende på typ av dans), som kan leda till en relation. Pardans är ett bra sätt att närma sig någon på ett naturligt vis och som kan leda till mer om kemin uppstår. Dessutom, kvinnor älskar män som kan dansa: ett utmärkt sätt att förföra!

Besök platser där det finns många singlar

De flesta stora städer erbjuder trendiga barer där stämningen är gynnsam för att möta någon. Det bästa tillfället att gå dit är inte på kvällen, men precis efter arbetsdagens slut. ”After-work” samlar många människor som kommer för att koppla av efter jobbet. Det är då det är mest sannolikt att möta nya personer, att diskutera om allt mellan himmel och jord, helt enkelt för att slappna av. Om du är blyg, ta med dig ett par vänner och gå till en pub ”open-space” med lounge och skön stämning som skapar ett ypperligt klimat för diskussion.

Variera möjligheterna att mötas

Vi har alla våra små vanor, men det är inte de som kommer att göra att vi träffar någon. För att öka dina chanser, hitta nya ställen för dina utekvällar, ändra rundan för din dagliga joggingtur och försök att gå till platser du inte känner till så ofta som möjligt. Det finns många singelkvällar som organiseras lite här och var i storstäderna. Tveka inte, de blir mer och mer populära och blandade folk kommer dit, och vem vet, kanske personen du väntar på!

Du har förmodligen en kompis eller två som också är singlar: det är dags att ge dem lite av din energi för att ge er ut på jakten på kärleken tillsammans. Faktum är att du inte kan lite på ödet för att din situation ska förändras, du måste agera. Våga bryta dina dagliga rutiner och du kommer att se att dina chanser ökar!

  • Att börja dejta online innebär också att du måste veta hur du raggar på internet. Vi ger tips för att komma igång!
  • För att göra snabba möten finns det många som testar lyckan på internet. Men vissa singlar blir beroende av dejting online och har inte en bra strategi för att konstruera en stabil relation i det riktiga livet.
  • Att gå från att vara singel till att leva i en parrelation innebär att man ändrar vissa vanor för att ge plats för kompromisser som ett gemensamt liv innebär. Är du redo för förändring?
  • Om dina kompisar inte vill följa med dig ut, vågar du gå ut själv ikväll?

Learn more about "Våra dejtingtips"

Den här webbplatsen använder cookies för att ge dig en bättre webbläsningsupplevelse. Få mer information om hur vi använder cookies och hur du kan ändra dina inställningar.