Skip navigation

2 stereotypa föreställningar, som inte alltid stämmer, om hur man hittar kärleken i 30-årsåldern

Senaste uppdatering december 5, 2018 av Olivia

Om du trodde att detta skulle bli ännu en artikel om hur, i 30-årsåldern, kärleken blir svårare att fånga, sluta då läsa.

Detta är ett ode till 30-årsåldern.

Ett anförande mot den populära uppfattningen att du när du fyllt 30 måste ha en partner, du måste hitta kärleken.

Detta är ett manifest mot alla ”måsten” i 30-årsåldern.

Om du blev nyfiken, fortsätt då att läsa …

Ett ode till 30-årsåldern: Ett bemyndigande av en generation som kan rasera förenklade föreställningar om kärleken.

Du läste rätt. Personer i 30-årsåldern tillhör den generation som kan ändra på mycket när det gäller kärleken.

Men verkligheten såg annorlunda ut … tiden förändrar allt, och medan somliga gärna följde den utstakade vägen, kändes det aldrig rätt för andra.

Därför är detta även ett ode till rättigheten att vara annorlunda, att våga gå en annan väg än den invanda. Ett ode till äventyr, utforskning och upptäckter.

Att fylla 30 år innebär egentligen att du börjar känna dig själv ordentligt. Då vet du vad du vill ha ut av livet, av kärleken och av vänskapen, och i vilken utsträckning du är villig att kämpa för detta.

Nu är det dags att omdefiniera kärleken. Det finns inte bara en typ av kärlek: endast fantasin sätter gränser för hur många det finns.

Att omdefiniera kärleken i ett samhälle som är förblindat av påbud

Om du fortfarande inte är övertygad om att många personer i 30-årsåldern har raserat många hinder för kärleken, kan du bara se dig omkring för att hitta massor med olika typer av relationer som var så gott om otänkbara för 30 år sedan.

Men ännu viktigare är det att om du ser dig omkring, kommer du också att se massor med singlar i 30-årsåldern som tycker att det är ok att vara singel, att vara ensam, i stället för att försöka hitta någon.

De 2 vanligaste stereotypa föreställningarna om hur man hittar kärleken i 30-årsåldern

#1. I 30-årsåldern har du din sista chans att hitta en partner som betyder mycket för dig. Slösa inte bort tiden.

Om detta tips kommer från någon som är äldre än dig och gift: Föreslå att denna person tittar på skilsmässotalet efter 30-årsåldern. Ibland säger siffror mer än ord.

Om tipset kommer från någon som är äldre än dig och inte har något förhållande … är det bara en tvivelaktig information som ingen bett om.

#2. Du bör hitta en partner som betyder mycket för dig: någon som är framgångsrik, omtänksam, snygg eller vacker, med mycket ömsesidig kemi och samma värderingar, intressen och förväntningar.

Låt oss nu försöka omdefiniera en partner med realistiska egenskaper. Varför skulle din partner vara perfekt, om du inte är det? Vänta litet, vem är egentligen perfekt?
Ingen. Enligt detta tips har du ingen chans att hitta kärleken. Läs därför om stereotyp #1 och försök frigöra dig från denna onda cirkel …

Den här webbplatsen använder cookies för att ge dig en bättre webbläsningsupplevelse. Få mer information om hur vi använder cookies och hur du kan ändra dina inställningar.