Skip navigation

#DatingQuestion: Vad pratar du med en tjej om online?

Senaste uppdatering januari 11, 2019 av Olivia

Många singelmän verkar tvivla på sig själva när det kommer till att starta en konversation med en tjej online.

Sanningen är att det inte finns ett enkelt svar som funkar för alla, men det finns definitivt några tips som kan hjälpa dig att få samtalet att flyta på lite lättare.

Är du blyg? Kolla in detta tips!

Hur du startar en konversation på en dejtingsida

Det första och viktigaste rådet är att du läser dejtingprofilen för tjejen som du är intresserad av.
Många människor gör misstaget att bara kolla bilden innan de startar en konversation och saken är den att om du gör det så missar du chansen att hitta viktig information om tjejen.

Singlar tar tid på sig att fylla in sin dejtingprofil och att lägga till den information som de tycker beskriver dem bäst. Det är därför som det är väldigt viktigt att du tar dig tid att läsa och förstå lite mer om personen och hennes intressen.

Det bästa sättet att starta en konversation är att vara artig och visa henne att du är intresserad. Men att visa ditt intresse räcker inte, du måste visa henne vad du är intresserad av själv och, för att vara mer specifik; vad fångade ditt intresse ?

Försök att vara så ärlig som möjligt, det är alltid bäst att börja så.

Hur du närmar dig en tjej online

Även om du förmodligen hittar många olika exempel på ”bästa öppningsrepliken för online-dejting” är sanningen den att om du verkligen vill börja något meningsfullt med en tjej så måste dina meddelanden vara meningsfulla och personliga.

När du väl förklarat varför du blev intresserad av henne, och du har kort berättat för henne om dig, är det också ett bra drag att ta reda på om ni båda bor i samma stad eftersom du då får möjlighet att starta en konversation om olika butiker, evenemang eller aktiviteter som äger rum i din stad.

Tricket?

Tricket är att om ni båda bor i samma stad vet du redan att ni har det gemensamt. Plus, genom att faktiskt prata om bra ställen att gå till för en bit mat eller om stora evenemang som är på gång får hon en uppfattning om vad du gillar.

Slutsatsen?

Det är nog det bästa sättet att fånga någons uppmärksamhet och att börja prata om gemensamma intressen samtidigt som ni lär känna varandra.

Den här webbplatsen använder cookies för att ge dig en bättre webbläsningsupplevelse. Få mer information om hur vi använder cookies och hur du kan ändra dina inställningar.