Skip navigation

Kärlek i en gyllene ålder: De främsta svenska dejtingsidorna för de över 50

Senaste uppdatering juni 12, 2018 av Olivia

Nuförtiden säger man att 50 är det nya 30.

En mogen ålder är den bästa tiden i livet för att experimentera och uppleva, för att upptäcka ny kärlek.

Fler och fler äldre singlar (skilda, separerade eller änkor/änkemän) tar tag i sitt kärleksliv.

Många av dem ger sig ut själva för att låta en matchmaker hitta deras perfekta partner.

Vilka är det bästa alternativen därute för äldre som vill dejta? Följande är en lista över de främsta dejtingsidorna för de över 50 i Sverige! Vi är en självständig rangordnare av dejtingsidor vilket gör att informationen du får är helt baserad på våra personliga erfarenheter av dejtingtjänster på nätet.

Dessa är de två främsta svenska dejtingsidorna för de över 50

Match

Denna sida är en av de främsta i Sverige tack vare att den för samman singlar över 50 beroende på hur kompatibla de är emotionellt och genom att matcha personlighetstyper.

Varför gillar vi denna dejtingtjänst för äldre?

Främst på grund av deras unika personlighetstest.
När du registrerar dig måste du fylla i en undersökning som avslöjar detaljer om din personlighet samt information om vad du förväntar dig i form av romantik och vanor vid så väl dejting som seriösa förhållanden.

Är detta rätt dejtingsida för äldre för dig?

Om ditt mål är att chatta med många singlar över 50 som bor i ditt område och få personanpassade matchningar med de som delar samma värderingar vad gäller livet och kärleken, samt snabbt hitta din nästa livskamrat, så rekommenderar vi att du testar Match.

Ta en titt på hela vår recension av Match för äldre!

eDarling

Tusentals äldre singlar från Sverige och resten av världen har gett sin tillit, och litar fortfarande på, eDarling exklusiva matchningstjänst.
Anledningen till dess framgång är att den utvärderar användarna genom ett samhörighetstest och skapar par utifrån viktiga personegenskaper som livsstil, förväntningar på förhållanden och romantiska preferenser.

Varför gillar vi denna dejtingtjänst för äldre?

Framförallt av två orsaker. Eftersom den är väl utspridd i Sverige men framförallt för att den fungerar internationellt.
Eftersom du enkelt kan söka efter, möta och mingla med andra likasinnade singlar över 50 med hjälp av nyckelord (hashtags) i din dejtingprofil.

Är detta rätt dejtingsida för äldre för dig?

Ta en titt på hela recensionen av eDarling för äldre!

Om du fortfarande inte kan bestämma vilken av dessa två svenska dejtingsidor för de över 50 som du ska välja bör du inte missa möjlöigheten till att hitta relevant information i vår rangordning av de bästa dejtingsidorna på nätet i Sverige för äldre som vill dejta!

Den här webbplatsen använder cookies för att ge dig en bättre webbläsningsupplevelse. Få mer information om hur vi använder cookies och hur du kan ändra dina inställningar.