Skip navigation

2 bevisade sätt för kvinnor att lyckas: online-dejtingtips från Zoosk

Senaste uppdatering december 30, 2022 av Olivia

Zoosk är en av de mest populära dejtingsidorna i världen. Med sina stora grupp av singlar har dejtingsidan lärt sig mycket av sina användare genom åren.

Det finns många online-dejtingtips och råd på nätet, men den här gången har Zoosk grävt ner sig i de bästa tipsen för kvinnor.

Kära damer, oavsett om du är ny eller erfaren vad gäller online-dejting föreslår vi att du tar en titt på följande 3 bevisade sätt att lyckas med ditt online-äventyr.

Kolla in vår Match-recension!

Frågor om online-dejting besvarade av Zoosk

1. Vad kan jag förvänta mig av online-dejting?

Först av allt, var realistisk när du sätter dina förväntningar. Även om online-dejting är ett utmärkt verktyg för att hjälpa dig att träffa likasinnade singlar och matchmaking-algoritmerna är väldigt kraftfulla idag kan online-dejtingsidor inte trolla.

Enligt Zoosk har ”kvinnliga online-dejtare 2,5 gånger större chans att få svar” på sina första meddelanden, jämfört med män. En fantastisk möjlighet!

När du väl vet vilken typ av person, relation och erfarenhet du letar efter bör du använda alla verktyg till ditt förfogande (d.v.s. verktygen på online-dejtingsidan, till exempel meddelanden och sökfunktioner) för att få så mycket uppmärksamhet som möjligt från dina potentiella matchningar.

Men hur man sticker ut?

Delta i konversationer och var inte rädd för att skicka det första meddelandet till en matchning!

2. Hur väljer jag den bästa dejtingsidan för mig?

Detta är utan tvekan vara den första frågan du borde ställa dig själv. Det finns många dejtingsidor och även om du kanske tror att det bästa är att välja den billigaste eller till och med en gratis dejtingsida till att börja med är den nakna sanningen att det kan vara ditt största misstag.

Dejtingsidor erbjuder olika saker för olika singlar: du kan hitta dejtingsidor som är specialiserade på långsiktiga relationer, fria relationer, seniordejting, utbildade singlar, matchningar som finns tillgängliga på din ort etc.

Det är väldigt viktigt att läsa om de olika funktionerna hos de mest populära dejtingsidorna så att du väljer den som är mest lämplig för dig.

Kolla in de bästa dejtingsidesrecensionerna i Sverige!

När du letar efter en bra dejtingsida bör du kontrollera medlemskapspriser, meddelanden och sökfunktioner samt pålitligheten och den övergripande kvaliteten på dejtingsidan (d.v.s. en miljö utan bedragare och med en dynamisk grupp av aktiva användare).

När man undviker gratis dejtingsidor undviker man även frustration på romantikens område.

Börja dejta idag! Du har alla verktyg för att få det att fungera!

Den här webbplatsen använder cookies för att ge dig en bättre webbläsningsupplevelse. Få mer information om hur vi använder cookies och hur du kan ändra dina inställningar.