Skip navigation

Juldejting: En överlevnadsguide för ensamstående

Senaste uppdatering december 11, 2017

Julhelgen närmar sig och om du är ensamstående eller just håller på att komma över ett tidigare förhållande, kan du behöva en extra puff under denna period som är en tuff tid för ensamstående.

Att vara ensam under julen kan kännas kämpigt: du ser par som håller hand och ser lyckliga ut överallt, du får som vanligt frågor om hur du har det på kärleksfronten vid alla släktträffar … precis som Bridget Jones har beskrivit!

Men var inte orolig för vi erbjuder en överlevnadsguide för ensamstående under julen!

Överlevnadspaket för ensamstående

Först vill vi bara fastslå att det finns många fördelar med att vara ensamstående till jul, och sedan vill vi peka på vissa saker som du bör tänka på för att få uppleva en rolig julhelg.

  • Var aktiv och njut av din tillvaro som ensamstående

Många ser julen som en förskräcklig tid för ensamstående och glömmer bort att det faktiskt finns många ensamstående som vill träffa andra, speciellt till jul.

Vårt råd?

Gör det bästa av saken! En av de bästa platserna att träffa ensamstående på är faktiskt en bra dejtingsajt på nätet! Och just julhelgen är den bästa tidpunkten att börja dejta online!

Du kan börja chatta med tänkbara partner och kanske till och med föreslå att ni träffas för en kopp kaffe eller en dejt … möjligheterna är många, och en dejtingsajt på nätet är precis var du ska vara under julhelgen.

Vi rekommenderar även att du är med överallt och deltar i aktiviteter. Vanligtvis är det mycket på gång under julhelgen, från utställningar till julmarknader och det är även mycket annat som händer … var med! Dessutom, ju fler aktiviteter du deltar i, desto fler chanser har du att träffa någon som är i samma situation som du!

  • Fokusera på det du gillar och njut av julen tillsammans med dem du gillar

Som sagt, en av de stora fördelarna med att vara ensamstående till jul är att du kan låta bli att gå dit du inte vill gå. I stället kan du enbart fokusera på dig själv, på saker som du vill göra och på människor som du vill vara nära.

Så gör det bästa av ditt liv som ensamstående. Låt bli att kompromissa.

Njut av julen på ditt eget sätt!

  • Julen: en tid att vara social och njuta av livet

Under julhelgen fylls gatorna med folk och aktiviteter. Det är det perfekta tillfället att gå på barer och kaféer med en bok i handen och kanske få prata med någon om din litteratursmak … julen ska vara en uppiggande period då du kan göra sådant som du vanligtvis inte gör under resten av året … ett gott råd är att vara så social som möjligt.

Utmana dig själv genom att ge dig ut bland folk på gatorna, gå på barer, restauranger, bibliotek, biografer etc.

Att vara ensamstående under julen kan vara fantastiskt!
God jul!

 

 

Den här webbplatsen använder cookies för att ge dig en bättre webbläsningsupplevelse. Få mer information om hur vi använder cookies och hur du kan ändra dina inställningar.