Skip navigation

Dejting-app för att skydda singlar från kärleksbedragare

Senaste uppdatering september 21, 2017

Internet har öppnat dörrarna till kärlek 2.0

Singlar från hela landet förlitar sig på dejtingsajter och appar som ett kontaktsätt, för att träffa någon speciell, engagera sig i en kärlekshistoria eller träffas på bara några klick.

Det största bekymret idag är fortfarande användarnas integritet och säkerhet.

Det är därför viktigt att använda en pålitlig dejtingsajt för att möta dina potentiella partner

Det finns massor av olika plattformar som lovar dig att du hittar din själsfrände eller tillfälliga dejt på ett säkert sätt utefter vilka romantiska förväntningar du har.

Även om de flesta dejtingtjänster använder sig av den senaste tekniken för att upptäcka kärleksbedragare finns det ändå en potentiell risk för att bli kär i någon som inte är 100 % ärlig med sina profiluppgifter.

Att få en lyckad nätdejtingerfarenhet är möjligt om du noga väljer rätt dejtingsajt och om den har ett gott rykte och ett stort antal nöjda användare bakom sig.

Att göra en säkerhetskoll är ett måste när du träffar någon på nätet. Vissa personer gör en sökning på sin potentiella dejt på Google eller sociala medier för att kontrollera att personen de pratar med verkligen är äkta.

En ny dejting-app som kontrollerar användare i kriminalregister

Det är här som den nya dejting-appen Gatsby kommer in i bilden.

Tjänsten har, precis som alla andra dejtingsajter, utformats för att koppla samman användare som är singlar och som aktivt söker efter en partner.

Den stora skillnaden är att singlarna i förväg kan ta reda på om deras nätdejt är trovärdig eller inte tack vare kontroller i kriminalregister.

Matchmaking-appen gör sökningar i databaser som finns tillgängliga för allmänheten som till exempel i sexbrottsregister eller kriminalregister.

Målet är att se till att din jakt på kärlek inte ska behöva sluta med ett krossat hjärta eller ännu värre, med en tom plånbok eller en ohälsosam relation.

Om du vill träffa andra ärliga och öppna singlar på nätet, och detta i en säker miljö, så tveka inte att ta en titt på vår lista över dejtingsajter för seriösa singlar som vi upprättat!

Den här webbplatsen använder cookies för att ge dig en bättre webbläsningsupplevelse. Få mer information om hur vi använder cookies och hur du kan ändra dina inställningar.